star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyöngyös

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 230 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Gyöngyös

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 230 m² telek

  • Eladó ház Gyöngyös

  • 95m²


Ár:

42 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/94542
Áresés!!! 44,9 MFt-ról 42,9 MFt-ra!!!

Gyöngyösön, a Fő tér déli részének közelében azonnal beköltözhető állapotú, három szobás 85+10 négyzetméteres családi ház eladó. A ház vegyes falazatú: kőből és téglából készült, tetőzetét cserép (utcafront felé) és pala (udvar felé) fedi. 10 évvel ezelőtt esett át nagyobb felújításon, ekkor sor került a falazat külső (5 cm-es) szigetelésére, a nyílászárók cseréjére (az ablakok hőszigetelt, fából készültek és sötétített üveggel ellátottak, az ajtók pedig hőszigetelt műanyagból vannak), a burkolatok, vezetékek cseréjére, fürdőszoba és konyha felújítására.
A ház saját garázzsal rendelkezik, innen közvetlen bejárat van a ház udvarára, amely teljes egészében zárt és burkolattal ellátott. Az udvarban van egy 10 négyzetméteres fűtött helyiség, amelyhez tartozik saját WC-kézmosó, régebben fodrászatként üzemelt. Az udvarról lehet a házba bejárni, közvetlenül utcafrontról nem, illetve az udvarról van bejárata az egész udvar alatt húzódó boltíves pincének. A pincelejárat mellett tároló található.
A ház fűtése gázcirkóról működő radiátoros központi fűtés, de a nappaliban akár kandallós fűtésre is van lehetőség (van kéménye).
Ipari árammal, valamint 90 Amperrel rendelkezik, amely akár napelemrendszert is el tud látni.
Az ingatlan akár azonnal beköltözhető állapotú, tehermentes, egy tulajdonostól eladó.
Az ingatlan helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali-étkező, kamra, fürdőszoba, folyosó, két hálószoba. A szobák és a folyosó laminált lappal burkoltak, a többi helyiség padlólapos.
A tető akár még beépíthető.
Ha Ön egy azonnal beköltözhető, tehermentes, kis udvaros családi házat keres, amely közel van Gyöngyös belvárosához, akkor ebben a rendezett, világos ingatlanban megtalálhatja álmai otthonát.
Ára alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6319116


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6319116

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 230 m². További jellemzői: az építés éve 1960. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 451 579 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6319116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.