star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyöngyös

  • 302 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 678 m²

    telek

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó ház Gyöngyös

  • 302 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 678 m² telek

  • Eladó ház Gyöngyös

  • 302m²


Ár:

76 900 000 Ft

Építés éve
1917
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/91351
Gyöngyösön a Fő térhez közel eső csendes utcában eladó egy tetőtér-beépítéses 6 szobás, tehermentes családi ház. Az ingatlan azonnal beköltözhető, felújított állapotú. A felújítás 2015-ben történt.
A ház kőből épült, 1917-ben, tetőzete jó állapotú, cseréppel fedett. Fűtése gázcirkóról működő radiátoros központi fűtés. A nyílászárók hőszigeteltek, műanyagból készültek és redőnyözöttek, a tetőtérben reluxásak. Az összes szoba parkettával burkolt. A földszinti fürdőszoba-WC mellett különálló WC is van, de az emeleten is kialakítottak egy-egy fürdőszobát és WC-t.
Autó beállására egy 50 négyzetméteres garázs áll rendelkezésre.
A pince 39, valamint a terasz 39 négyzetméteres.
Ha Ön szeretne egy világos, tágas, kellemes családi házat, élhető méretű telekkel a belváros szélén, akkor ebben az ingatlanban megtalálhatja álmai otthonát!
Amikor először "találkoztam" ezzel az ingatlannal, az első benyomásom az volt : de jó lehet azoknak az embereknek, akik itt élnek!
Át és átlengi a kastély-lakás hangulata, tágas szobák, régi divatnak megfelelő belső ajtók, az egésznek a szó jó értelmében vett "úri" hangulata van!
S az a zárt kert, ahová semmiféle kutakodó szem nem lát be! Teljes az elszigetelődés a külvilágtól!
Egy szeretni való otthont kínálok eladásra!
Hogy miért?
A gyermekek kirepültek s ez a HAT szoba már túl sok két embernek! Ha valakiben felmerül az a csodás gondolat, hogy több generációs házat venne, íme itt van!
Az ár alkuképes - kissé!
Jöjjön, nézzük meg és beszéljünk róla!
Új hír az, hogy az ingatlan augusztus első napjától : AZONNAL beköltözhető!
Legújabb hír, hogy 10-12 személy részére kiadóvá is vált az ingatlan!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550125


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550125

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 302 m², míg a hozzá tartozó teleké 678 m². További jellemzői: az építés éve 1917. A családi ház ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 254 636 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.