star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 068 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 068 m² telek

  • Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 87m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

REMEK LOKÁCIÓ, KÜLÖNÁLLÓ 60 M2-ES TÉGLAÉPÜLET, 36 M2-ES PINCE, GÁZ ÉS VEGYESTÜZELÉS, ÁSOTT KÚT,..
Győrben, Győrszentiván központ közelében, forgalom mentes kis utcában 2068 m2-es telken, 2001-ben épült 87 m2-es, nappali és 2 szobás, étkező-konyhás, szigetelt tehermentes családi ház pincével, kamrával, 60 m2-es félkész téglaházzal eladó.
A ház 38-as téglából épült betonfödémmel, kívülről 6 cm hungarocell szigetelést kapott, a nyílászárók redőnnyel szerelt műanyagok, a tetőt agyagcserép fedi, a lakótér melegét a pincében elhelyezett gáz-, valamint vegyestüzelésű kazán szolgáltatja, a hőleadás radiátorokkal történik.
Győr belvárosából Győrszentiván városrészbe 10-15 perc alatt érhetünk ki gépkocsival a Mártírok útja és a 19-es számú út igénybevételével, vagy Gyárváros városrész érintésével a Kandó Kálmán utca és a Hűtőházi út használatával valamint az Mártírok útja Audi Hungaria felől a Vonal utca érintésével. Kerékpárosok számára külön, a forgalom veszélyeivel nem járó kerékpárút vezet, amely a Hűtőházi út és a Hecsei út kereszteződésénél indul.
Autóbusszal a belvárosból helyi („sárga”) buszokkal közlekedhetünk Győrszentivánra. A 30-as, 31-es illetve az ipari parkba közlekedő járatokkal juthatunk el ebbe a városrészbe.
A TRADÍCIÓ INGATLANIRODA AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLL AZ ÜGYFELEK RENDELKEZÉSÉRE:
- LAKOSSÁGI ÉS IPARI INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS BÉRBEADÁSA
- DÍJMENTES PÉNZÜGYI TANÁCSADÁS, HITELÜGYINTÉZÉS, LAKÁSHITELEK, ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK / CSOK, ÁFA / , BABAVÁRÓ HITEL, SZEMÉLYI KÖLCSÖN, LAKÁSTAKARÉK
- JOGI HÁTTÉR, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEK KÉSZÍTÉSE KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL
- ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE
- INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS
AMENNYIBEN GYŐRI, ILL. GYŐR KÖRNYÉKI, ELADÓ VAGY KIADÓ INGATLANNAL RENDELKEZIK, KÉREM HÍVJON!


Elhelyezkedés

Győr, Győrszentiván


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6565505


+36 20

Ingatlannet kód: NET6565505


Az általad megtekintett eladó Győr, győrszentiváni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 068 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 977 011 Ft, ami a győri átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Várszegi Tamás referens a Rosenbecker Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Győrszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.