star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 176 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 176 m² telek

  • Eladó ház Győr, Győrszentiván

  • 180m²


Ár:

87 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Győr kedvelt városrészében Győrszentivánon eladó ez a nagy telkes családi ház!
A 2176 m2-es, széles utcafrontú, összközműves, rendezett telken található ez a kétszintes, tégla, cseréptetős családi ház (110 m2 + 70 m2), mely alatt még a szuterén szinten egy 50 m2-es pince van. Továbbá az udvarban épült egy autó számára téglagarázs. A masszív, jól megépített, 5 szobás, családi ház kiváló lehetőség egy családi otthonnak, de még a saját vállalkozás is elfér az ingatlanon. Illetve akár még egy ház is felépíthető, mivel 30 %-ban beépíthető a telek. Az ablakok már műanyagra vannak cserélve, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, a homlokzat 10 cm hungarocellel szigetelt. A földszinti fürdő szintén fel lett már újítva, csövek, burkolatok. A ház gáz központifűtéses, klímával felszerelt. A jó fekvésű nappalihoz egy kedvező kialakítású terasz kapcsolódik, melyről csodás kilátás van a saját telkünkre. A teljes telek körbekerített, zöldövezeti, gondozott, rendezett. A nyugalom szigete egy csendes mellékutcában. Pécsi ingatlan beszámítható!


Elhelyezkedés

Győr, Győrszentiván


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620721


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620721


Az általad megtekintett eladó Győr, győrszentiváni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 176 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 488 333 Ft, ami a győri átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vera hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620721. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Győrszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.