star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 257 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 474 m²

    telek

Vételár:

179,99 millió Ft

Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 257 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 474 m² telek

  • Eladó ház Győr, Kisbácsa

  • 257m²


Ár:

179 990 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Toszkán stílus, mediterrán életérzés!

Győr-Kisbácsa csendes utcájában ajánlom figyelmébe, ezt az egyedi belsőépítészeti megoldásokkal teli, eltolt szintes, otthonos családi házat.
Egy gyönyörűen parkosított 474 nm-es telken található ez a rendkívüli adottságokkal rendelkező ~250 nm alapterületű ingatlan.
Mind megjelenésében, mind műszaki tartalmában ritkaságnak számító, színvonalasan kivitelezett, tökéletes állapotban levő mediterrán hangulatú exkluzív ház, Győr legmagasabb pontján, panorámás kilátással a városra!
Tágas terek, intim kert, környezettudatosság és energiatakarékosság!

És ez még nem minden!

Ritka az olyan ingatlan, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna.
1984-ben épült ugyan a ház, de jelenlegi tulajdonosa 2013-ban fejezte be a teljeskörű átalakítást-felújítást, csaknem újjá építette a legkorszerűbb technikai fejlesztésekkel, mindennek köszönhetően kitűnő állapotban van.
Az ingatlant a külső és a belső terek összhangja jellemzi.

A ház ~250 nm alapterületű, eltolt szintes, tagoltságából adódóan tökéletesen elkülönül a privát szféra.
A rendkívüli meghittséget árasztó tágas nappali-konyha-étkezőn kívül, 4 nagyméretű hálószobával, két fürdőszobával, külön wc-vel rendelkezik.
Ezen kívül megtalálható minden, amire szükség van egy ilyen házban: dolgozórész, gardrób, háztartási helyiség, emeleti csendes terasz.

A pince szinten egy minden igényt kielégítő wellness részleg ad teret az esti, hétvégi lazulásnak. Finn szauna, infra szauna, gőzkabin, zuhanyzó.
A családi, baráti összejövetelek megtartására is alkalmas ez a hely, hiszen a társalgó rész borhűtővel, televízióval felszerelt.

Pinceszint: 54,17 nm
Földszint: 85,16 nm
Emelet: 99,02 nm
Garázs: 19,42 nm
Terasz: 44,62 nm
Erkély: 7,12 nm

A külső falak 38 cm-es RÁBA téglából készültek, melyre a felújítás során 15 cm-es Austrotherm grafitszigetelést tettek.
A ház vasbeton zárófödémei 20 cm polisztirol szigetelést, a fa tetőszerkezet új acél megerősítést és 20-25 cm kőzetgyapot szigetelést kapott új Creaton cseréppel. A teljes villamos és gépészeti rendszer cserélje is megtörtént a teljes belső felújítással, klimatizálással együtt.
A fűtésről egyedi kondenzációs Buderus gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, a nappali és pinceszinten padlófűtéssel.
Napkollektorok biztosítják a használati melegvizet 30 literes HMV tartály és 500 literes puffer tartállyal együtt. Az előkészítés megtörtént egy kisebb külső medence fűtésére is.
Az új homlokzati egyedi fa nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültek, zsalugáteres árnyékolással szúnyoghálóval felszerelve.
Az egész házban megtörtént a riasztó és kamerarendszer telepítése is, távoli eléréssel valamint egy központi porszívó is beépítésre került.
Az ivóvíz rendszer vízlágyító berendezéssel ellátott.
Az igényes, magas színvonalú burkolatok, szaniterek, tömörfa nyílászárók, belső ajtók kellemes összhatást biztosítanak a háznak.
A ház rezsije alacsony, ami a megfelelő fűtési rendszernek, a napkollektornak és a külső hőszigetelésnek köszönhető.
A ház zömében egyedi tervezésű fából készült beépített bútorokkal lett berendezve, amelyeket az ár tartalmaz.

A minőség, az élhető terek, a welness részleg, a kültéri jakuzzi, a mesés kert, mind-mind meghatározza az ingatlan exkluzív alaphangulatát. Az ideális otthon megteremtéséhez a kertvárosi légkör nyugalma, jó levegője is hozzájárul.

A mediterrán otthonokat a természetesség és a meleg színek harmóniája jellemzi, és ez itt tökéletesen átélhető!
Nyugodt környezetben , gondozott növényzettel, kerttel várja leendő lakóit.

A telek körbekerített, így kisállattartásnak sincs akadálya.
A garázs egy autó tárolására alkalmas. Az udvaron, a garázs előtti térkövezett részen 2-3 autó fér el így a vendégek parkolása is biztosított.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, vagy személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén.
LEGYEN EZ A HÁZ CSALÁDJA MEGHITT OTTHONA!

Az irányára: 199.900.000,-Ft.

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű ügyintézést vállalok, igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hitel- és CSOK
tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.

A hirdetésben szereplő információk a tulajdonos által közölt adatok alapján kerültek meghatározásra. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, kertvilágítás, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kandalló, szauna, jakuzzi, háromfázisú áram, kamera rendszer, szúnyogháló, víztisztító, levegő szellőztető, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Győr, Kisbácsa, Győr Kisbácsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6518127


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6518127

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, kisbácsai (Győr Kisbácsa) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 257 m², míg a hozzá tartozó teleké 474 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 179,99 millió Ft, négyzetméter ára 700 350 Ft, ami a győri átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Unger-Takács Anikó referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Kisbácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.