star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrújbarát

  • 136 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

77,7 millió Ft

Eladó ház Győrújbarát

  • 136 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Győrújbarát

  • 136m²


Ár:

77 700 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Vadregényes-koros fák, tuják, patinás hangulatú otthon - vadonat új köntösben.

 

Győrújbarát Győrhöz közeli részén teljeskörü felújításon átesett, tágas otthont kínálok most Önnek és családjának. Családra méretezett ház, kezelhető nagyságú kert!

A 136 nm-en 4 hálószobát - amerikai konyhás nappalit - két fürdőszobát - gardróbot talál. Az L alakú épület ölelésében még egy 35 nm-es terasz is helyet kapott. De hogy teljes legyen a kényelem egy 35 nm garázs is csatlakozik az épülethez.

A 70es évekbeni tégla családi házat TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTTÁK, átalakították. 

Csupán a falakat tartották meg /38cm/... a könnyűszerkezetes födém/szálas szigeteléssel, a tető/cserepes lemezzel, a hőszigetelt nyílászárók, 15 cm-es homlokzati szigetelés, minden vezeték-csövezés, fűtésrendszer/kondenzációs kombi kazánnal, padlófűtéssel, riasztó előkészítés... MIND-MIND FELÚJÍTÁSRA KERÜLT - KORSZERŰSÍTÉSE MEGTÖRTÉNT. 

 

Az ingatlan tehermentes, gyorsan költözhető.

Az ára a kulcsrakész állapotra vonatkozik....mely kb. 1-2 héten belül elkészül.

 

Az épület jogilag ikerház. Teljesen külön válaszható telekkel. Az épületek garázzsal kapcsolódnak, nincs közös fal. Minden közműre önállóan csatlakozik, saját mérőórával. A telek szélessége és nagysága és intimitása miatt CSALÁDI HÁZKÉNT tud működni!!

 

Jöjjön, győzödjön meg róla.

Várom hívását, akár hétvégén is.

 

Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

CSOK és egyéb állami támogatások intézése.

Enegergetikai és jogi háttér.

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Felújítva: 2022.


Elhelyezkedés

Győrújbarát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6359102


+36 20

Ingatlannet kód: NET6359102

Az általad megtekintett eladó győrújbaráti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A családi ház ára 77,7 millió Ft, négyzetméter ára 571 324 Ft, ami a győrújbaráti átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant EraLak Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6359102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrújbarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.