star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrvár

  • 65 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 745 m²

    telek

Vételár:

25,4 millió Ft

Eladó ház Győrvár

  • 65 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 745 m² telek

  • Eladó ház Győrvár

  • 65m²


Ár:

25 400 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További infóért látogasson el a Fundamenta ingatlan oldalára.

Jó adottságú ÜZLETHELYISÉG 745m-es telekkel eladó Zalaegerszeg és Vasvár között

Győrvár község a Kemenesháton, a Sárvíz-patak völgyében fekszik, Vasvártól 7 kilométerre délre, Zalaegerszegtől 16 kilométerre északra.
Közigazgatási területén, központjától pár száz méterre nyugatra halad a 74-es főút.
A községben óvoda, iskola, orvos, fogorvos, vasútállomás, helyközi buszmegálló, posta és élelmiszerbolt is található, de más vendéglátóipari egység itt és a környező falvakban nincs. A községben színes a közösségi élet, minden évben megrendezésre kerül a
Böllérfesztivál, Falu és kurucnap, Győrvári Sör és Csülökfesztivál és a Szüreti fesztivál.
A jelenleg pizzázóként üzemelő ingatlan kiváló helyen, a falu központjában található, korábban áruházként funkcionált, de kialakítható belőle szolgáltatóipari egység (fodrász, kozmetikus, masszőr, körmös, szolárium), vagy egészségügyi egység (orvosi/fogorvosi rendelő; állatorvosi rendelő) is. Zalaegerszeg 17 km, Vasvár 7km-re található.
A 745 m2-es telek és a tulajdoni lap szerint 65 m2-es üzlethelyiség 2 helyrajzi számon szerepel, de egyben kerül értékesítésre.
A pizzázó jól bejáratott, jelenleg a környező 16 településre (falvak és város – pl. Vasvár, Gersekarát, Oszkó, Telekes, Pácsony..stb) történő kiszállítással üzemelnek, de a helybenfogyasztásra is be vannak rendezkedve.
Építés: 1990-es évek / felújítás 8 éve – ekkor a belső vezetékek cseréje is megtörtént
Anyaga: tégla
Nyílászárók: műanyag és fa
Közművek: villany, gáz, víz
Fűtés: gázkonvektor (az eladótérben)
Helyiségek: vendégtér; tárolók; női és férfi-, illetve személyzeti mosdók; öltöző; előkészítő helyiség; konyha;
Parkolás: ingyenes
Az udvaron: térkövezett kiülős rész, nívós játszótér.
Az épület klímával szerelt.
Az ingatlan tájolásának és jó tetőszerkezetének köszönhetően napelemmel szerelhető.
Az üzlet központi elhelyezkedése számos üzleti lehetőséget biztosít a vállalkozóknak. Nagyon rövid határidővel, szinte azonnal birtokba vehető.

Irányára: 20.000.000 Ft+Áfa (bruttó: 25.400.000Ft)
További információ és időpontegyeztetés:


Elhelyezkedés

Győrvár, Balogh Ádám utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6393119


HASONLÓ INGATLANOK


5 000 000 Ft

Győrvár

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 34m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6393119

Az általad megtekintett eladó győrvári (Balogh Ádám utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 745 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 25,4 millió Ft, négyzetméter ára 390 769 Ft, ami a győrvári átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Tamásné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6393119. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.