star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrzámoly

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 191 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Győrzámoly

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 191 m² telek

  • Eladó ház Győrzámoly

  • 100m²


Ár:

27 000 000 Ft

Építés éve
1954
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Győri Openhouse ingatlaniroda eladásra kínál Győrzámolyon egy erősen felújítandó családi házat. Győrtől csupán 8 percre található nyugodt, rendezett környéken.

Győrzámoly egyik közkedvelt utcájában családi ház eladó!

Eladásra kínálok egy közel 1200 m2-es telken elhelyezkedő, 100 m2-es családi házat. A ház 1954-ben épült, tégla falazatú, 1971-ben műszaki felújítást kapott. 
Az ingatlan elosztása: 3 nagyméretű szoba, előszoba, étkező, konyha, fürdőszoba, wc.
A ház fűtése gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott.
Az udvaron több melléképület is helyet kapott, ebből az egyik lakható állapotú volt. A kert folyamatosan művet volt. Az udvaron található egy kút is. Az ingatlan erősen felújításra szorul.

A hirdetésben szereplő alaprajz tájékoztató jellegű.

 

Amennyiben a #161031 azonosító számú családi ház vagy bármely más ingatlan a kínálatunkból felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!

" Az otthon érték. Az ingatlan üzlet."


Elhelyezkedés

Győrzámoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537014


Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537014

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó győrzámolyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 191 m². További jellemzői: az építés éve 1954, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 270 000 Ft, ami a győrzámolyi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kemenes Krisztina referens az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrzámoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.