star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrzámoly

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 613 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Győrzámoly

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 613 m² telek

  • Eladó ház Győrzámoly

  • 116m²


Ár:

159 000 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Milyen ingatlant keres…..?Eladó egy teljesen felújított, napfényes, családi ház Győrhöz közeli településen , GYŐRZÁMOLYON, mely kíváló választás lehet többgenerációs családoknak, gazdálkodni vágyóknak vagy akár vállalkozásra is.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, de mégis kényelmes körülmények között szeretnének élni, mivel az ingatlan minden szükséges felújításon átesett, így az új tulajdonos azonnal élvezheti otthona minden kényelmét és a környezet adta lehetőségeket. Az ingatlan a vízpart közelében, erdő szélén található, így nyugalom és természet közelsége garantált. A kertben élvezheti a vidéki élet minden szépségét, a nagy udvar pedig tökéletes helyszín lehet családi és baráti összejövetelekhez. Az udvarban található egy különálló vendégház is, ami tökéletes lehet szálláshely kiadásra vagy akár egy idősebb generáció részére, így valóban többgenerációs lakhatásra is alkalmas lehet az ingatlan. A környezet és az ingatlanok adottságai miatt kiválóan alkalmas vállalkozásra is, legyen az falusi turizmus, telephely vagy más vállalkozási forma.Az udvaron található egy ásott kút is, amely kiválóan alkalmas a kert öntözésére, így a zöld területek karbantartása egyszerűbb és költséghatékonyabb. A dupla garázs biztosítja az autók biztonságos tárolását, de az udvar mérete lehetővé teszi több gépkocsi, vagy akár munkagépek parkolását is.Egy-két fontosabb adat az ingatlanokról..- óriási telek 3613 nm- lakóház 117 nm- vendégház 82 nm- dupla garázs 31 és 28 nm- csűr 40 nm- erdőszéli- közvetlen kapcsolat a Zámolyi csatornával…És még sok-sok minden amit rejt ez a csodálatos ingatlan..”birtok”…További kérdéseikkel hívjon, de inkább nézzük meg és beszéljük meg a helyszínen akár HÉTVÉGÉN is!.

Referencia szám: HZ016587


Elhelyezkedés

Győrzámoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643000


+36 30

Ingatlannet kód: NET6643000

Az általad megtekintett eladó győrzámolyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 613 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 1 370 690 Ft, ami a győrzámolyi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Faddi Mihály referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643000. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrzámoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.