star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hajdúnánás

  • 249 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 252 m²

    telek

Vételár:

279 millió Ft

Eladó ház Hajdúnánás

  • 249 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 252 m² telek

  • Eladó ház Hajdúnánás

  • 249m²


Ár:

279 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2020
Szobák száma
5
Fűtés
elektromos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÁLOMHÁZ A MODERN KOR SZERELMESEINEK!
Stílus, elegancia, prémium minőség mindenhol!

Álmaik házát keresik? EZ AZ! Megtalálták! Csak Önök és a személyes tárgyaik hiányoznak ebből az impozáns Otthonból!

Az ország északkeleti régiójában Debrecentől 40 km-re, Nyíregyházától 27 km-re, az M3 autópálya lehajtótól 5 percre, az épülő gyár óriásoktól kellő távolságra lévő Hajdúnánáson található ez a 2020-ban épült luxus, mediterrán stílusú ház.

Nappali+ 4 szoba+ játszószoba : 208 nm alapterület + 31 nm garázs + 58 nm fedett terasz + 24 nm emeleti fedett terasz + 37 nm vendégház + 12 nm gépkocsi beálló egy 1252 nm-es óriás telken!

A lakóépület beton alapon HB 38-as porotherm téglából épült 15 cm-es szigeteléssel, szilikonos nemesvakolattal. Héjazata Bramac betoncserép, asztalos minőségű ácsmunkával.
Nyílászárói 92 mm-es, 3 rétegű, 6 légkamrás kívülről színezett ablakok.

A modern kor szerelmeseinek, minden igényt kielégítve, hogy 0 vagy minimális legyen a rezsiszámla: 18 KW-os Solaredge napelem rendszer szaldo elszámolással (2022-ben telepített a rendszer), 24 kW-os elektromos kazán, alternatív fűtésként: vegyestüzelésű kazán 1000 l-es puffertartállyal.

Rendkívül tágas amerikai konyhás nappali-étkező, prémium kategóriás beépített konyhai gépekkel felszerelve, ahonnan közvetlen kijárás van a tágas fedett teraszra, ahol épített kemence, sparhelt, főzőlap, sütő, rozsdamentes mosogató, szauna található.

A szobák tágasak, minőségi fózolt laminált padlóval, a közösségi terek pedig spanyol mázas kerámiával burkoltak. A fürdőszobákban dupla mosdó kapott helyet.

Az egyedileg tervezett kertben értékes és különleges örökzöld dísznövények kaptak helyet a gondozásmentes 5 cm vastagságú holland pázsittal. A kertben található egy 8x4 m-es épített, fedett medence, melynek a tisztítását egy önjáró robot végzi.

Található még egy 37 nm-es vendégház a telken, melyben teljesen felszerelt konyha,
fürdőszoba is található, így akár összeköltözőknek is ideális választás lehet.

Sorolhatnám még az extrákat, mint például az okos HD kamerarendszer, riasztórendszer, központi porszívó, falfűtés-hűtés, víztisztító rendszer stb., de inkább jöjjön el, és tapasztalja meg személyesen leendő otthonában a luxust.

Amennyiben Ön is hasonló elvárásokat támaszt új otthonával szemben, akkor ezt a házat figyelmébe ajánlom!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Terasz
24m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Terasz
58m²
Gardrób
3m²
Fürdőszoba
7m²
Konyha
14m²
étkező
15m²
Nappali
40m²
Szoba
12m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Hajdúnánás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654299


Molnárné Hajdu Enikő

Molnárné Hajdu Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hajdúnánási családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 249 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 252 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 279 millió Ft, négyzetméter ára 1 120 482 Ft, ami a hajdúnánási átlaghoz képest 73%-kal magasabb. Az ingatlant Molnárné Hajdu Enikő referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654299. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúnánás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.