star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Halásztelek

  • 25 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 168 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Halásztelek

  • 25 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 168 m² telek

  • Eladó ház Halásztelek

  • 25m²


Ár:

24 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Ebben a kellemes környezetben fekvő, teljeskörűen felújított kisházban megtalálhatja az ideális otthont. Az ingatlan Halásztelek kertvárosi részén helyezkedik el, nyugodt, aszfaltozott utcában.

A 25 m²-es ház szoba-konyha-fürdőszobával rendelkezik, kifejezetten kényelmes és könnyen karbantartható. A felújítás során nem spóroltunk a minőségen: 13 cm külső hőszigetelés, 25 cm ásványgyapot födémszigetelés, valamint új tető, új víz- és villanyvezetékek biztosítják az ingatlan hosszú távú stabilitását.

A hűtő-fűtő klíma gondoskodik az évszakoknak megfelelő komfortról. Az új, 3 rétegű műanyag nyílászárók pedig hozzájárulnak az energiahatékonysághoz és a csendes környezethez.

A telek területe 168 m², összközműves.

AZ INGATLAN NEM HITELEZHETŐ, CSAK KÉSZPÉNZES ÜGYFELEK JELENTKEZÉSÉT VÁROM!

Az ingatlan közelében található bevásárlási lehetőségek és buszmegálló teszik még vonzóbbá ezt az otthont.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és találja meg álmai kis otthonát Halászteleken!

Hívjon minket a részletekért és a megtekintésért!


Elhelyezkedés

Halásztelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540027


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540027

Az általad megtekintett eladó halászteleki családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 25 m², míg a hozzá tartozó teleké 168 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 996 000 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Erdei Ingatlaniroda referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.