star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Harka

  • 97 m²

    alapterület
  • 625 m²

    telek

Vételár:

90,3 millió Ft

Eladó ház Harka

  • 97 m² alapterület
  • 625 m² telek

  • Eladó ház Harka

  • 97m²


Ár:

90 300 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Nagycenken a Széchenyi lakóparkban 625 m2-es, összközműves, telekre épülő nettó 96,70 m2-es önálló családi házat. Az épület egyszerű, de nagyon mutatós szerkezetben épül. Tégla építésű, 15 cm külső homlokzatszigeteléssel, hat légkamrás, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, redőny előkészítéssel készül. Fűtése hőszivattyús rendszerű a lakótérben padlófűtéssel. A lakóteret úgy alakították ki, hogy funkcionálisan a nappali életvitel jól elkülönül az éjszakai élettértől. A modern, sarokablakkal ellátott konyha nyitva lehet, vagy egy szép dekoratív fallal, esetleg üveggel leválasztható a nappalitól. A nappali a nagy üvegfelületnek köszönhetően vizuálisan is kapcsolódik a sarokteraszhoz, mely egy modern egyedülálló karaktert ad az épületnek. A ház éjszakai része három kényelmes hálószobából és egy fürdőszobából áll, melyben elfér a zuhanyzó és a kád is. Az épületről látványterv készült, mely igény szerint módosítható. Ára: 90,3 mFt. A kulcsrakész ár tartalmazza az épület árát a tervezéstől a 100 % -os kész állapotig, 1 autó részére térkövezett beállót és a házhoz vezető járdát, valamint a telek árát. Tervezett átadás a megrendeléstől számított 1 év. Opcionális lehetőség: külső fa burkolat, kémény, kerítés. Babaváró hitel, CSOK Plusz kedvezmények igénybevehetők!. Ha a vásárlához hitelre lenne szüksége független banki szakértőnk megkeresi Önnek a megfelelő konstrukciót.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Víz a telken.
Csatornázás: Csatorna a telken.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.


Elhelyezkedés

Harka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599811


+36 30

Ingatlannet kód: NET6599811

A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 625 m². A családi ház ára 90,3 millió Ft, négyzetméter ára 930 928 Ft, ami a harkai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599811. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.