star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hásságy

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 11 818 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Hásságy

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 11 818 m² telek

  • Eladó ház Hásságy

  • 120m²


Ár:

67 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

A beltér:

Birtok eladó Hásságyon!
Pécstől 18 kilométer távolságra, gyönyörű, nyugodt sváb faluban Hásságyon nagy birtok eladó. A 4 helyrajziszámon elterülő, mindösszesen 11.818 m2- es gazdálkodásra alkalmas birtokon saját öntözőrendszerrel kiépített gyümölcsös van. Az öntözővizet kútból nyerik. A birtokon található még több fűszerkert, műhely, tároló, ólok, kemence füstölővel, istálló, pajta, présház és pice is. A présház fel lett újítva, lakható. A birtokon lévő családi ház felújítása elkezdődött, ám ez félbemaradt, így mindenki saját igényei szerint alakíthatja ki. A birtokon jelenleg egy gyümölcspréselő műhely üzemel, külön megegyezés alapján teljes vevőkörrel átvehető. A présház fűtése villany panellel és fa tüzelésű kályhával, a lakóház pedig gázkonvektorral történik. Ha felkeltette érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.


Elhelyezkedés

Hásságy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646791


HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Hásságy

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 66m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646791

Az általad megtekintett eladó hásságyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 818 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 558 333 Ft, ami a hásságyi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Interhome Hungary hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646791. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hásságy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.