star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hatvan

  • 815 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 11 000 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Hatvan

  • 815 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 11 000 m² telek

  • Eladó ház Hatvan

  • 815m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/95164
Hatvan szélén egy birtokkal rendelkező kúria eladó!
Hatvan szélén 1,1 hektáros parkosított területen 2001-ben ytongból épült két lakásos kúria és hozzá tartozó három beállásos fűthető garázs, műhely, iroda eladó.
Az ingatlan az autópályához és a 21-es úthoz is 1-2 perces távolságra, viszont egy csendes, eldugott helyen, a város határában helyezkedik el, külön sorompóval, valamint automata kapunyitással megközelíthető, kamerarendszerrel kiépítve.
A több, mint 1 hektár területet automata locsolórendszer öntözi.
A ház L alakú, egy 110 négyzetméteres földszintes nagypolgári családi házas részből és egy 55 négyzetméteres alapterületű, beépített tetőtérrel rendelkező családi házas részből áll. Az árban benne van a nagyobb lakrész teljes minőségi bútorzata is!
Mindkét ingatlan külön bejárattal rendelkezik, valamint a hátsó, mintegy 100 négyzetméteres panorámás teraszra kijárat van mindkét ingatlanból. Az autók részére 3 gépkocsi beállására alkalmas, külön gázkazánnal működő radiátoros fűtési rendszerrel rendelkező garázs van a telek bejáratától balra. A 105 négyzetméteres garázsban van kis konyhapult, van leválasztva egy iroda (2,7x2,7 m-es), valamint egy (2,7x6 m-es) edzőterem, finn szauna és tusoló.
A nagyobb lakrész helyiségei: amerikai konyhás nappali, étkező, előszoba, folyosó, három szoba, fürdőszoba, kamra és WC.
A kisebb lakrész helyiségei földszint: előszoba, folyosó, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, nappali; emelet: közlekedő, két hálószoba, fürdőszoba-WC.
Az egyedi tervezésű ingatlan minden fa burkolata, gerendái (20x30cm), valamint egyedi tervezésű, hőszigetelt fa nyílászárói és a padló egy része vörösfenyőből készültek. A nagyobb lakás összes bútorzata és gépészeti berendezései, konyhabútor az ingatlan tartozékaként az ingatlanban marad, az a vételárban benne foglaltatik.
Az ingatlan fűtésrendszere saját, 5 m3-es gáztartályról, gázcirkóval működtetett radiátoros fűtés, azonban a két külön lakrészben egy-egy kandalló is található, ebből az egyik gyönyörű, régi stílusú beépített kandalló, valamint napelemrendszer és hőszivattyús fűtési rendszer is kiépítésre került, tehát az ingatlan fenntartási költsége minimális.

Az ingatlan egyedi, különleges, minőségi és nyugodt életet tud biztosítani vevőjének.
Jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!


Elhelyezkedés

Hatvan


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6336479


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6336479

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó hatvani családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 815 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 000 m². További jellemzői: az építés éve 2001. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 219 632 Ft, ami a hatvani átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6336479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hatvan ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.