star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hatvan

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 362 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó ház Hatvan

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 362 m² telek

  • Eladó ház Hatvan

  • 70m²


Ár:

26 900 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Referens: KTA/97922
Eladó 1986-ban épült, 70 nm-es, jó elrendezésű családi ház, mely 3 szobával, szép fürdőszobával, kamrával, étkezővel, kis konyhával, kényelmes nyári konyhával, tárolókkal, pincével, egy szuper kis kerttel, kocsibeállóval, kiülővel várja leendő tulajdonosát.
A ház melegét télen gázkonvektorok, a melegvizet a fürdőszobában elhelyezett villanybojler biztosítja. A tető cserépből van, szigetelt, jó állapotú! A tetőtér betonfödémmel rendelkezik, beépíthető, így növelhető a hasznos alapterület. A fa nyílászárók hibátlanok, a redőnyök műanyagból vannak. A ház egy kis része alatt pince található. Parkolni a ház előtt, illetve a telken lehetséges. Buszmegálló az utcában van, iskola, óvoda, bolt 5 percre található. Az ingatlan felújítása 2020-ban megtörtént, minden kiváló állapotú, így ide tényleg csak költözni kell.
Ezt a vételt ne hagyja ki! Kérésére ingyenes hitelügyintézéssel és ügyvédi segítséggel állunk rendelkezésre! Hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Hatvan


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6506517


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6506517

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó hatvani családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 362 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 384 286 Ft, ami a hatvani átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6506517. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hatvan ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.