star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hédervár

  • 117 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 804 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Hédervár

  • 117 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 804 m² telek

  • Eladó ház Hédervár

  • 117m²


Ár:

26 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSENDES, VIDÉKI ÉLET KEDVELŐINEK - Alakítsa saját ízlésének megfelelően!

Kedves Érdeklődők!

Eladásra kínálunk Szigetköz Szívében - a turisták által is nagyon kedvelt, egykor történelmi központi településen - HÉDERVÁRON, egy felújítandó családi házat, hatalmas telekkel! Az ingatlan 117.5 nm, az 1950-es években építették. Lakható állapotban van jelenleg, de igény szerint felújítással korszerűsíthető.Jó elosztással rendelkezik, két külön bejárata is van. Az első bejáraton át érkezünk meg az előtérbe, ahol kabátjainkat, cipőinket tárolhatjuk.

Azon túl jutunk egy szoba/közlekedő helyiségbe, ahonnan balra találjuk a nappalit, és jobbra pedig egy folyosó osztja további helyiségekre - szoba, kamra, fürdő, konyha, illemhely - az ingatlant. A folyosó/közlekedő túlsó végén található a kazánház. Külön bejáratának köszönhetően, könnyen lehet az udvarról a tüzelőanyagot az ingatlanba hozni. A ház melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.A telek mérete 1804 nm, ami gazdálkodásra, kertészkedésre egyaránt alkalmas. A ház mögött az udvaron található három melléképület, illetve egy kialakított régi ól, ami állattartásra alkalmas.

Hédervár, Téged vár! Csendes, lelkes falucska: jó levegővel, összetartó közösséggel várja leendő lakóját.Ajánlom az ingatlant azoknak, akik szeretnének nyugodt, jó környezetben élni, illetve a saját udvarukban/kertjükben megtermelni a család zöldség, gyümölcs fogyasztását, állattartásra/állattenyésztésre is adott a lehetőség.

Befektetők számára is jó választás!!Időpont egyeztetéssel kapcsolatban, illetve ha kérdése van, keressen bizalommal!

26000000 Ft
Csóka Laura
+36305186799
csoka.laura@dh.hu

Referencia szám: HZ024982-IN


Elhelyezkedés

Hédervár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6496445


Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6496445

Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Molnár Radványi Nikolett

Molnár Radványi Nikolett

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hédervári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 804 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 222 222 Ft, ami a hédervári átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Radványi Nikolett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496445. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hédervár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.