star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hévízgyörk

  • 286 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 259 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Hévízgyörk

  • 286 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 259 m² telek

  • Eladó ház Hévízgyörk

  • 286m²


Ár:

105 000 000 Ft

Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

3 GENERÁCIÓ, 7 SZOBA!

Megvételre kínálok Hévízgyörk központi, horgásztóhoz közeli részén, 1259 nm-es telken egy nettó 286,72 nm, bruttó 498,89 nm-es délnyugati fekvésű, tégla építésű, 7 szobás, akár 3 generáció számára is megfelelő, igényesen felújított családi házat.

Az ingatlan 2021-ben felújításon esett át.
Ennek keretében megvalósításra került:
- földszinti fürdő felújítása
- földszinti bejárati ajtó csere
- belső nyílászárók cseréje
- fali és padlóburkolatok cseréje
- tetőtér beépítése
- udvar parkosítása
- második garázs felépítése
- 6,5 kWh-os napelem telepítése
- klíma telepítése

A meleg vizet gázbojler, a fűtést gáz és vegyes kazán, valamint hűtő-fűtő klíma biztosítja. A biztonságra sem lehet panasz, hiszen riasztó és kamerarendszer van kiépítve.

Minden szint saját WC-vel és fürdővel rendelkezik. Az első emelet külön is megközelíthető a kiépített külső lépcsőnek köszönhetően. Az els emelettel egy szintben található egy hatalmas, 44,07 nm terasz, melyről egy igazi kis gyermekkuckó nyílik.

Az ingatlan udvara parkosított, 2 db garázs biztosítja a járművek parkolását. Az udvarról nyílik még egy iroda, műhely, WC, valamint egy fedett, igényesen kialakított kiülő.

Infrastruktúrája kiváló, az M3-as autópálya 6 perc alatt elérhető, buszmegálló-bolt-óvoda-iskola 10 perc sétára található.

INGYENES hitel tanácsadás!

CSOK/CSOK Plusz Ügyintézés!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366020


Elhelyezkedés

Hévízgyörk, Horgásztóhoz közel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639220


+36 20

Ingatlannet kód: NET6639220

Az általad megtekintett eladó hévízgyörki (Horgásztóhoz közel) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 286 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 259 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 367 133 Ft, ami a hévízgyörki átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639220. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévízgyörk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.