star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 112 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 526 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 112 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 526 m² telek

  • Eladó ház Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 112m²


Ár:

42 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladó Hódmezővásárhely Ady Endre út (valamikori Horthy Miklós villasor) elején egy felújítandó lakóingatlan, számos melléképülettel. Maga a ház békebeli hangulatot áraszt, igazi polgári életmódra alkalmas - felújítás után. Az épület hosszú évek óta felújítás nélkül volt használva, mostanra több 10 millió Ft ráköltést igényel, amit a kuriózumnak tekinthető fekvése tud kompenzálni. Az ingatlan közvetlen a fürdő bejáratánál, orvosi rendelő szomszédságában helyezkedik el a Tramtrain megálló mellett. Az telek mellett ingyenes parkolásra van mód. Az ingatlan autós megközelíthetősége a csendes Bartók Béla sétány felől történik. A főépület tetőszerkezete stabil, szakszerű megoldásokkal épült, azonban újra lécezést igényel és új cserepet minimálisan kell rajta cserélni.

Az ingatlan fekvése szerinti övezeti paraméter kódja Lke 0239, ami annyit takar, hogy kertvárosias lakóterület, kialakult építési móddal, legkisebb kialakítható teleknagyság 600 m2 (tovább nem osztható), beépíthetőség 30%, maximális homlokzatmagasság az övezeten belüli legnagyobb homlokzatmagasság, ami nem térhet el a szomszédos épületektől +/- 3 m-rel. Ennek figyelembevételével kell tervezni esetleges átépítést, bővítést...

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Kertváros, Ady Endre út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514627


+36 30

Ingatlannet kód: NET6514627


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, kertvárosi (Ady Endre út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 526 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514627. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.