star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Homokmégy

  • 183 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 921 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Homokmégy

  • 183 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 921 m² telek

  • Eladó ház Homokmégy

  • 183m²


Ár:

45 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

A kettő helyrajzi számon szereplő ingatlant évtizedek óta egyként használják.
A nagyobbik ház 124 m2 hasznos alapterületű, a nappali mellett 3 szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdő-WC, külön WC található benne. Az elmúlt évben teljes belső felújítás történt, a mennyezetek gipszkarton burkolást kaptak, a teljes elektromos hálózat új, az összes lámpa LED-s, a padlók új vinyl, laminált lap és kerámialap burkolatúak, a műanyag és a fa ablakok háromrétegű üvegezésűek, redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak.. Az utcai homlokzatra 10 cm hőszigetelés került.
A ház korszerű elektromos fűtéssel ellátott. A felújítás során 3x32A elektromos bekötés készült a tervezett napelem rendszer miatt. Az ingatlan 10 KVA-s földre telepíthető rendszer csatlakozási engedélyével rendelkezik, melyhez a vezetékhálózatot kiépítették, csak a tartószerkezet és a napelemek elhelyezése van hátra.
A házban minden elektromos árammal működik, a villanyszámla átalány 72.000,- Ft/hó, mely teljesen kiváltható a napelem rendszerrel.
A lakóépület folytatásában 60 m2-s melléképület áll, melyben kamra, pincekamra és garázs kapott helyet. Az udvarban korábbi gazdasági épületek találhatók még.
A felújítást igénylő kisebbik lakóház 59 m2 hasznos alapterületű, egy szoba, konyha, kamra és kemencés kamra található itt.
A terület összközműves, gázcsonk a telken belül, öntözési lehetőség fúrt kútról új szivattyúval.
Az ingatlanok területe, adottságai a tulajdonosok részére önellátási lehetőséget biztosít.
Falusi CSOK igénybe vehető a vásárlás során.


Elhelyezkedés

Homokmégy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535596


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


29 000 000 Ft

Homokmégy

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 113m²

9 900 000 Ft

Homokmégy, Alsómégy szállás

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 82m²

19 000 000 Ft

Homokmégy

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 125m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535596

Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó homokmégyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 921 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 245 902 Ft, ami a homokmégyi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535596. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Homokmégy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.