star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Igal

  • 81 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

13 millió Ft

Eladó ház Igal

  • 81 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Igal

  • 81m²


Ár:

13 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Igali családi ház három perc sétára a termálfürdőtől!

Eladásra kínáljuk ezt a gyógyfürdőjéről méltán híres Igalban található egyszintes, 81 m2-es, felújítást igénylő családi házat.

A ház, amely egy másik családi házzal egy telken helyezkedik el ( a ház önálló hrsz.-el rendelkezik, az udvar vonatkozásában pedig van használati megosztás), a múlt század elején, az akkori gyakorlatnak megfelelően, tömésből épült. Jelenlegi tulajdonosai megkezdték a felújítást, részben kicserélték a tetőcserepet, az ablakok műanyagok lettek. Megújultak a burkolatok is.

A ház kialakítása "kettő az egyben" kifejezéssel illethető.
Az utcához közelebb lévő lakótérbe egy kis, fedett teraszon át lépünk be. Itt középen egy tágas konyha található, melyből két oldalra nyílik két hálószoba, hátrafelé pedig egy vizes blokk zuhanyzóval és wc-vel.

Az épület ezt követően egy méretes tárolóval folytatódik, mely alkalmas kertészeti szerszámok, kerékpárok és egyéb méretesebb tárgyak tárolására.

A tároló után egy "garzon" lakrész található egy légterű konyha-nappalival, melyhez tartozik egy wc, kézmosóval. Itt lehetőség van zuhanyzó kialakítására.

Az épülethez kapcsolódik még egy 15 m2 alapterületű garázs is.

Ha Igalban szeretne egy nyaralót, ennél jobb áron nem igen kap! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 338933


Elhelyezkedés

Igal, Pár percre a gyógyfürdőtől


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6390647


+36 30

Ingatlannet kód: NET6390647

Az általad megtekintett eladó igali (Pár percre a gyógyfürdőtől) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 13 millió Ft, négyzetméter ára 160 494 Ft, ami az igali átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Pető Tamás referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6390647. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Igal ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.