star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 385 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 043 m²

    telek

Vételár:

429,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 385 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 043 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 385m²


Ár:

429 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egy igazi gyöngyszemet szeretnénk Önnek bemutatni a csendes, panorámás Kálvária-hegy lábánál. Ez a különleges ingatlan keresi új tulajdonosát, és számos egyedi adottsággal büszkélkedik.

Az ingatlan egy 1043 négyzetméteres telken található, amely 1999-ben épült. Az épület 38-as porotherm téglából készült, hőszigeteléssel és hangszigetelt válaszfalakkal rendelkezik. A 385 négyzetméteres ház 3 szinten terül el, beleértve a 40 négyzetméteres garázst is. Ezen a területen 5 külön nyíló hálószoba található, köztük egy luxus lakosztály panorámás kilátással.

‍️ Az ingatlanhoz tartozik egy medence is, amely ideális a nyári hőségben való hűsöléshez.

Az alagsorban megtalálható a kazán, a meleg víz solar rendszer, egy klubhelyiség, szerszámos tároló, borospince és egy 40 négyzetméteres tároló is.

A ház padlófűtéssel rendelkezik a földszinten, radiátorokkal az emeleten és az alagsorban.

️ A modern konyhában 3 fázisú áram van, így a legmodernebb gépek is beszerelhetők.

️ Az ingatlanon napelemek és cseréptető találhatók, így környezetbarát és energiatakarékos.

A teleken 2 fúrt kút található, 800 méteres locsoló automatarendszerrel, valamint egy 8 négyzetméteres esővíz tárolóval.

A környék rendkívül csendes, csak madárcsicsergés hallatszik, és sok növény, fa és bokor teszi még szebbé. Egy igazán kellemes és nyugodt lakókörnyezet vár itt.

Tömegközlekedés mindössze 200 méterre található, így könnyen elérhetitek a város többi részét is.

Az ingatlan nemcsak egy szép otthon lehet, hanem kiváló befektetési lehetőség is. A szomszédos telkek is eladók, így további lehetőségek is nyílnak Ön előtt!

Ha érdeklődtök vagy megtekintési időpontot szeretnétek egyeztetni, keressetek bennünket bizalommal! Ez az ingatlan mindent kínál, amire egy otthontól vágyhat.
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6566461


+36 30

Ingatlannet kód: NET6566461


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 385 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 043 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 429,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 116 623 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566461. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.