star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 550 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 3 422 m²

    telek

Vételár:

759,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 550 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 3 422 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 550m²


Ár:

759 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Panorámás Birtok Két Családi Házzal és Beépítési Lehetőséggel!

Csodás Kilátás a Kálvária-hegyre
Ez a 3422 négyzetméteres telken elhelyezkedő ingatlan nem csak két családi házat kínál, hanem egy gyönyörű birtokot is, mely panorámás kilátást nyújt a Kálvária-hegyre.

Két Családi Ház Külön Telekrészekkel
A két családi ház szeparálható telekrészekkel rendelkezik, így ideális megoldás nagyobb családoknak, akik szeretnék megőrizni egymás közelében való lakás lehetőségét. Emellett a birtok része egy önálló telek is, mely remek beépítési lehetőségeket kínál (3-4 lakásos sorház építhető rá).

Két Családi Ház, Két Stílus
A főépület 1999-ben épült, magas minőségű anyagok felhasználásával, 38-as porotherm téglából, hőszigetelő terranova vakolattal. Az épület 3 szinten 385 négyzetméter területtel és 200 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Ebben a házban 5 külön nyíló hálószoba található, egyikük luxus lakosztállyá alakítva. A terasz előtt medence biztosítja a kikapcsolódást.

Zöld Környezet és Kikapcsolódás
A környék csendes, természetvédelmi terület közelében található, ideális a nyugodt, természetközeli életstílust kedvelők számára. A 2 fúrt kút és az automata locsolórendszer gondoskodik a zöldterületek gondozásáról.

Kiváló Közlekedés és Infrastruktúra
A tömegközlekedés mindössze 200 méterre található, így könnyen elérhető a város központja.

Ez a különleges birtok mindkét családnak és befektetőknek is fantasztikus lehetőséget kínál. Ne habozzon, keressen még ma és tegye meg az első lépést az új otthona felé!
További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeimen:
Viletel István
+36 30 361 3551
viletel.istvan@dh.hu


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6569752


+36 30

Ingatlannet kód: NET6569752


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 550 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 422 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 759,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 381 636 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Viletel István Endre referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569752. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.