star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 130m²


Ár:

125 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Óriási Áresés!

Azonnal költözhető ingatlan Budaligeten a Muflon utca környékén szenzációs irány áron!

Ez a medencés ház egy igazi oázis Buda talán egyik legszebb és legcsöndesebb részén , ahol a pihenésre és kikapcsolódásra vágyók megtalálják az ideális helyet életük szinteréül.

Az épület magas minőségű anyagokból épült, és modern stílusban van berendezve.
A tágas nappali nagy üvegablakain keresztül gyönyörű kilátás nyílik a medencére és a környező tájra.
A nappalit egy kényelmes kanapé és egy csodálatos kandalló teszi még hangulatosabbá.
A konyha felszereltsége a legmagasabb színvonalú, modern konyhagépekkel van felszerelve.
A konyha közvetlenül kapcsolódik a napfényes nappalihoz és az étkezőhöz , amely ideális hely a családi vagy baráti összejövetelekhez.
A nappaliból a kíváló elhelyezkedésű teraszra lépve akár az esti naplemente gyönyörű színekben pompázó játékát nézheti végig egy pohár hideg ital mellett.

A medencétől szinte el sem fog tudni szakadni, hiszen mindig hívogatóan csillog a frissítő víz, amely kellemes hűsítést nyújt a meleg nyári napokon.
A medence partján elhelyezett napágyak pedig tökéletes kényelmet biztosítanak a tulajdonos számára felidézve a tengerparti hangulatot.
Minden nap, amikor az új otthona tágas teraszán piheni ki a nap fáradalmait , egy egyedülálló környezetben töltődhetek fel.
A teraszról a szeme elé táruló gyönyörű örök panoráma valóban különlegessé teszi az ember életét, és minden napjait.

Az ingatlan, ami az utca utolsó háza, nagyon nyugodt és csendes helyen található. Ennek eredményeként nincs semmilyen zavaró tényező, ami megzavarná az ott élők életét. Senki sem jár vagy közlekedik az ingatlan előtt, így a zaj és az idegenek megakadályozása nélkül élhetnek a tulajdonosok.
Ez különösen előnyös lehet azoknak, akik a csendet, a nyugalmat és a magánéletet keresik.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598435


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598435

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 961 538 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baglyos Tímea Csilla referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.