star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 350 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

449 millió Ft

Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 350 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Budapest, II. kerület

  • 350m²


Ár:

449 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Budapest II. kerületében, ez a különleges, egyedi atmoszférájú luxus ingatlan, gyönyörű, családi házas környezetben, csendes mellékutcában. A 730 nm-es telken álló 350 nm-es, 3 szintes, kiváló beosztású, 5 szobás, belső úszómedencés, panorámás, déli tájolású luxus villaépület klasszikus kertvárosi stílusban épült. A lakóház minden szintjéről kivételes panoráma nyílik. Az épület 18 éve készült el és azóta is folyamatosan karbantartott. Az automata öntözőrendszerrel felszerelt, igényesen kiépített és gondozott kert mind a négy oldalról hatalmas növényekkel határolt, intim kialakítású. A gépkocsilehajtó és a kültéri személybejáró fűthető.

Az alsó szinten kapott helyet a kertkapcsolatos beltéri úszómedence, fűtéssel, ellenáramoltatóval és víz alatti világítással, valamint szauna, zuhanyzó, WC-kézmosó, háztartási helyiség, dupla garázs, kamra, terasz található itt.
 
A földszinten egy elegáns bejárat, egy teraszra nyíló tágas és világos nappali és ebédlő, az ugyancsak erre a teraszra nyíló háló(dolgozó)szoba, egy gépesített szeparált konyha és egy fürdőszoba került kialakításra.
 
Az emeleten 3 hálószoba - ebből 2 egy nagy teraszra nyíló - és 2 fürdőszoba kapott helyet.

A nagyméretű padlástér (negyedik szint) rakodásra kiválóan alkalmas.
  
Az épület helyiségei légkondicionáltak, vagyonvédelmi céghez bekapcsolt szelektív, szintenként programozható riasztórendszerrel vannak ellátva.

A 4 hálószoba közül 2-ben és az előszobában nagyméretű beépített szekrények találhatók. A ház része 3 terasz, nagyméretű motoros napernyővel. Az épület műszaki felszereltségének része az egész házat behálózó központi porszívó is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364667


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Máriaremete


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628635


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628635


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi (Máriaremete) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 449 millió Ft, négyzetméter ára 1 282 857 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Dénes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.