star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 191 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 630 m²

    telek

Vételár:

264 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 191 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 630 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 191m²


Ár:

264 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó újszerű, bruttó 191,5 nm-es, nappali + 4szobás ikerház fél Aranyhegyen.Modern és kényelmes otthont keres Aranyhegyen? Ez a 5 szobás EGYSZINTES IKERHÁZ minden igényt kielégít.A két lakásos társasház 2017-ben épült és minden igényt kielégítő prémium felszereltséggel rendelkezik, ahova Önnek csak beköltöznie kell. A panorámás ingatlan egyik jellemzője, hogy Aranyhegy legdinamikusabban fejlődő részén, új építésű - gyönyörű családi és ikerházakkal körülvett - övezetben helyezkedik el.Az ikerház átgondolt tervezéssel készült, minőségi anyagok beépítésével. A magas műszaki tartalom igen fontos szerepet kapott a kivitelezésnél. Korszerű homlokzati szigetelés ( 10 cm) , 25 cm-es kőzetgyapot födémszigetelés, 10 cm-es padlószigetelés, REHAU 3 rétegű ablakok, teraszajtók, minőségi hideg-meleg burkolatok, riasztórendszer előkészítés.Az újszerű és kulcsrakész házban minden a modern életstílushoz igazodik. Fűtése gáz cirkóval történik, közös helyiségekben padlófűtés, szobákban pedig radiátor.A vételár tartalmazza a beépített, gépesített bútorokat. Minden egyéb bútor / gép további megbeszélés tárgyát képezi.A 116 nm-es lakótérben, egy tágas nappali és 4 hálószoba kapott helyet. A kényelmet a leendő lakóknak és vendégeiknek még élhetőbbé a 2 fürdőszoba teszi majd. A nappaliból nyíló terasz egy önálló használatú öntözőrendszerrel ellátott, füvesített és ültetett zöldnövényes kertbe vezet, ahol található egy 32 nm-es kerti építmény két helyiséggel: -1. 20 nm-es + 4 nm-es vizesblokkal ellátott. - 2. helyiség: 12nm-es.A garázs és az oldalkerti fedett gépkocsi beálló kényelmes parkolást biztosít gépjárművének. A kert pedig bőséges teret kínál a szabadban való pihenésre és kertészkedésre.A KÖRNYÉK:Aranyhegy legnagyobb előnyei:- zöld, közel a természethez- csend és nyugalom- autóval elérhető távolságban a belváros (pl. XIII. kerület 10 perc, Margit híd, budai hídfő 15 perc)- igényes környezet, a házak többsége 90 után épült- közelben lévő lovardaA környék kifejezetten kedvelt családok és jövőbeli családalapítók körében. A budapestiek minden korosztálya szívesen tölti idejét a séták, kerékpározás, játék és barátokkal való találkozás jegyében. Összességében elmondható, hogy itt kellemes életet élhetünk. Mindössze egy kis sétára van szükség a környéken, hogy megbizonyosodjunk róla.

264000000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594966


+36 20

Ingatlannet kód: NET6594966


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 191 m², míg a hozzá tartozó teleké 630 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 264 millió Ft, négyzetméter ára 1 382 199 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594966. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.