star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Iváncsa

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 862 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Iváncsa

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 862 m² telek

  • Eladó ház Iváncsa

  • 80m²


Ár:

32 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a 2007-ben, téglából épült családi házat. Az ingatlan 862 nm-es telken helyezkedik el, egy szintes, lakórésze 80 nm. Kettő szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő került kialakításra. Szobái külön nyílnak, laminált laposak, többi helyiség járólappal burkolt. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, nyílászárói 2 rétegű üveggel ellátott műanyagok. A ház melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátorokkal, de a házban elhelyezett 3 db Gree hűtő-fűtő klíma is segíti a kellemes hőérzet elérését. Homlokzat 5 cm-es, tető 30 cm-es szigeteléssel ellátott. Tetőszerkezete betongerendás, és betonfödémes, héjazat cserép. Villany és vezetékes víz van, gáz és csatorna jelenleg még nincs, de tervben van a kiépítése. Három fázis és a H tarifa bekötésre került. A házhoz tartozik egy terasz is ami akár még egy szoba kialakítására is alkalmas lehet. Dunaújvárosi lakás beszámítása szóba jöhet. A ház tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.
Pataki Klára


Elhelyezkedés

Iváncsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6502655


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6502655

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó iváncsai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 862 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami az iváncsai átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502655. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Iváncsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.