star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ják

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 780 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Ják

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 780 m² telek

  • Eladó ház Ják

  • 92m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
4
Szobák száma
4

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:


Jákon, családi házas lakóparkban, új építésű otthon várja lakóit!

Eladásra kínálunk egy új építésű családi házat, melyet még saját ízlése szerinti burkolatokkal fejezhet be. A 92nm-es, nappali + 3 hálószobás, jó elosztású családi ház,  tökéletes választás lehet minden család számára.

- Elhelyezkedés: A ház egy lakóparkban, mindössze 8 km-re Szombathelytől található,szép új ház lakóházak környezetében.  A  községben minden adott a mindennapi kényelemhez: iskola, óvoda, élelmiszerbolt, kisgazdabolt, posta, gyógyszertár és dohánybolt. Emellett a híres Jáki templom közelében található, mely kulturális és történelmi értékeivel lenyűgözi az odalátogatókat.

- Ingatlan paraméterei: A ház 92 nm alapterülettel rendelkezik, és egy 18 nm-es járólapozott terasszal is tartozik hozzá.. A fűtést gáz-cirkó és padlófűtés biztosítja, ami kényelmes hőmérsékletet teremt az otthon minden részében

- Átadás: Az ingatlan teljesen új, kulcsrakész állapotban kerül átadásra, beleértve a telket és a kerítést is. Ideális választás azok számára, akik azonnal beköltözhető otthont keresnek.

Ár és kapcsolatfelvétel:

Ár: 69.900.000 Ft.-, ami tartalmazza a telket, kerítést és kulcsrakész állapotot.

Ha szeretné megtekinteni ezt a gyönyörű otthont, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk:

Némethné Szendrői Tímea

Telefonszám:

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Várjuk érdeklődését és segítünk Önnek megtalálni álmai otthonát!

 


Elhelyezkedés

Ják


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608204


Némethné Szendrői Tímea

Némethné Szendrői Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


14 000 000 Ft

Ják

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

85 000 000 Ft

Ják

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 183m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608204

Némethné Szendrői Tímea

Némethné Szendrői Tímea

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jáki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 780 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 759 783 Ft, ami a jáki átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Némethné Szendrői Tímea referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608204. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ják ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.