star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jánosháza

  • 93 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 521 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Jánosháza

  • 93 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 521 m² telek

  • Eladó ház Jánosháza

  • 93m²


Ár:

22 000 000 Ft

Építés éve
1971
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó egy egyedülálló lehetőség alakuló családok és természetkedvelők számára!Jánosháza és környéke kiváló választás azok számára, akik a város zajától távol, de annak kényelmi előnyeit megtartva szeretnének élni.Ez a település a természet lágy ölén, de mégis közel az alapvető infrastruktúrához helyezkedik el, így kínálva a tökéletes egyensúlyt a modern és vidéki életmód között.Jánosháza dinamikusan fejlődő közösségének tagjaként Ön is részese lehet annak a sokszínű kulturális és szabadidős tevékenységeknek, ami a települést különlegessé teszi.Az ingatlan vegyes falazatú – tégla és kő kombinációjával épült – és egy frissen felújított fürdőszobával büszkélkedhet.Emellett tágas nappalival, 3 szobával, nagy a konyhával egybenyitható kamrával és sok-sok jó minőségű melléképülettel.A ház fűtése központilag megoldott, de kandalló vagy a nappaliban egy épített cserépkályha beüzemeléséhez minden feltétel adott.Az ingatlan kiterjedt földterülettel rendelkezik 4521nm, amely ideális környezetet biztosít gazdálkodáshoz, állattartáshoz és a szabadban eltöltött családi tevékenységekhez.A hatalmas kert nem csak a kutyák ideális játszótere, hanem a gyerekek számára is biztonságos környezetet nyújt szabadidős tevékenységeikhez.A természetes fényben fürdő ház és a lenyűgöző panorámával rendelkező területek ideális otthont teremtenek minden korosztály számára, ahol a modern életvitel mellett nem kell lemondani a vidéki élet nyugalmáról és szabadságáról. A modernizálással egybekötött hagyományőrzés érzése a fiatalok számára is inspiráló lehet új otthonuk kialakításakor.Valamint CSOK+ feltételeinek is megfelelő az ingatlan a maga 93 hasznos négyzetméterével.Hívjon és nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Jánosháza, Vár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639841


HASONLÓ INGATLANOK


37 800 000 Ft

Jánosháza

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 87m²

9 900 000 Ft

Jánosháza, Széchenyi István utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639841

Az általad megtekintett eladó jánoházi (Vár utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 521 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 236 559 Ft, ami a jánoházi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Norbert referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639841. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jánosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.