star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jászapáti

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 606 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Jászapáti

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 606 m² telek

  • Eladó ház Jászapáti

  • 87m²


Ár:

18 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Kizárólag az OTP INGATLANPONT ajánlatával!!!!
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Szolnoktól 49-km-re, Jászapáti városában 87,5 nm-es családi ház, 606 nm-es telken! Az ingatlanban kialakításra került 2 egész és egy fél szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, előszoba, közlekedő! A ház elosztása jó, mert külön bejárattal rendelkezik, így akár egy nagyobb családnak is megfelelő lehet! A szobák, folyosó parkettával lett lerakva, előszoba kőburkolatot kapott, konyhát laminált burkolat fedi. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán és gáz cirkó gondoskodik! Az ingatlan tetejét pala fedi. A családi házhoz tartoznak melléképületek, garázs, tároló, nyári konyha melyben a víz be van vezetve! A ház biztonságtechnikai rendszerrel felszerelt! Az ingatlan környezetét lugas, virágok, bokrok díszítik! A családi ház a város központhoz közel helyezkedik el, Penny, Lidl, buszmegálló pár perc sétával elérhető. A városban strand, kemping ad lehetőséget a kikapcsolódásra! Óvodák várják a kicsiket, általános iskolák, szakközép iskola várja a tanulni vágyó fiatalokat! Amennyiben a családi ház megvásárlásához hitelre van szüksége az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani!! Az ingatlanra CSOK , BABAVÁRÓ hitel megfelelő személyi feltételek mellet felvehető!! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!!


Elhelyezkedés

Jászapáti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601299


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601299

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jászapáti családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 606 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 212 644 Ft, ami a jászapáti átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Kis Katalin referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601299. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.