star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kapuvár, Házhely

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Kapuvár, Házhely

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Kapuvár, Házhely

  • 90m²


Ár:

72 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szobák száma
4

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Új otthona várja: Stílusos, modern, kulcsrakész , tégla építésű ikerház, családi házas környezetben!

Az ingatlan két emeleten terül el, kényelmet és stílust kínálva, mely már mindenre fel lesz készítve - kerítéstől a kert parkosításáig - így Ön, majd csak beköltözhet és élvezheti az új otthon varázsát. Találja meg a tökéletes egyensúlyt a nyugalom és a kényelem között ebben a már kialakult környezetben, ahol minden adott ahhoz, hogy Ön otthont teremtsen álmaihoz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget - ez az ikerház várja, hogy Ön hazaérkezzen!

INGATLAN JELLEMZŐI
A 600 nm-es telken két, egymástól teljesen elszeparált lakóegység épül, melyek mindegyike saját, ca. 300 m2 területtel, és fedett gépkocsi beállóval rendelkezik.
A házak gondos tervezéssel, 20 éves tapasztalattal, minőségi anyagok felhasználásával épülnek. Ha időben lép, akkor még a belső megjelenésbe, burkolatok megválasztásába is beleszólhat, hogy a ház, még inkább az Ön személyiségét tükrözze.

A HÁZAK ELRENDEZÉSEI:
A FÖLDSZINTEN teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és külön toalett kerül kialakításra.
Az EMELETEN fürdőszoba, gépészeti helyiség és 2 db, erkélykapcsolatos hálószoba fog megvalósulni.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
TERRÁN tető cseréprendszer
15 cm EPS 80' homlokzati hőszigetelés,
Kömmerling 3 rétegű hőszigetelő üveggel ellátott ablakok (kívül barna-belül fehér színben) alumínium vakolható tokos redőny.
A fűtést Panasonic hőszivattyú biztosítja, HMV tartállyal, valamint digitálisan programozható termosztáttal, minden helyiségben padlófűtéssel, a fürdőben kiegészítve 2 db elektromos radiátorral. Lakásonként 2 db klímaberendezés kerül beépítésre.

LOKÁCIÓ
Az infrastruktúra fejlett: könnyen megközelíthető autópályával és vasúti kapcsolatokkal. A városban számos intézmény, üzlet, étterem és szórakozási lehetőség található, valamint kiváló oktatási és egészségügyi szolgáltatások állnak rendelkezésre. A kellemes környezet és az aktív közösségi élet teszi Kapuvárt vonzó hellyé mind lakosai, mind pedig az ide látogatók számára.

IGÉNYBE VEHETŐ LEHETŐSÉGEK
Csok plusz - velejáró illetékmentesség
5 % Áfa visszaigénylés
Babaváró hitel

A tervezésnél törekedtek az optimális tájolásra, fenntarthatóságra és intimitásra. Ezek az otthonok tökéletes egyensúlyt teremtenek az életminőség és a funkcionalitás között. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy olyan otthon részese lehessen, mely mindent magában foglal, amire vágyik!

Egy beszélgetést, megtekintést mindenképpen megér! REFERENCIA HÁZAK MEGTEKINTHETŐK! Ne habozzon a hívással!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Fürdőszoba
4.47m²
Közlekedő
7.03m²
Fürdőszoba
2.23m²
Nappali
20.8m²
Konyha
10.62m²
Előszoba
5.4m²
Erkély
2.5m²
Erkély
2.5m²
Terasz
15m²
Szoba
11.95m²
Szoba
13.6m²
Szoba
9m²

Elhelyezkedés

Kapuvár, Házhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656955


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


89 000 000 Ft

Kapuvár

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 132m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656955

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Kapuvár, házhelyi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2024. Az ikerház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a kapuvári átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kapuvár, Házhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.