star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karácsond

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Karácsond

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Karácsond

  • 170m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
2006
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Referens: KTA/97618
Heves megyében, Karácsondon kínálok eladásra egy 2006-ban épült családi házat eladásra. A ház két lakrészből áll, az egyik egy 100 nm-es, benne modern, szép fürdőszoba, dupla mosdóval, masszázskáddal, Wc-vel és bidével, 30 nm-es nagy nappalival, illetve közel 20 nm konyha-étkezővel kamrával. Kényelmes, világos hálószoba és a hozzá tartozó zuhanykabinos fürdővel. A másik lakrész nappali, konyha, szoba, fürdőből áll, ez még plusz 70 nm. Teljesen különálló rész, így a villany-víz-gáz órák teljesen külön vannak.
A nyílászárók új, műanyag nyílászárók, a tető cserép, szigetelt téglafalak. A tetőtér betongerendás, beépíthető. A fűtés gázzal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy fedett terasz is, egy elektromos kapuval ellátott garázs és szép kert gondozott rózsákkal, termő gyümölcsfákkal. A kertben kerticsap található.
Az ingatlan fekvése kiváló, 1-2 perc sétával bolt, orvosi rendelő, dohánybolt, posta, gyógyszertár elérhető, illetve buszmegálló szintén a ház közvetlen közelében van.
Ajánlom ezt az ingatlant fiatal pároknak, vagy középkorúaknak, akik esetleg az idős szülőket maguk mellett szeretnék tudni, de külön lakrészben. Az ingatlanban minden új, szinte azonnal költözhető.
Vásárlását tudjuk segíteni díjmentes hitelügyintézéssel, illetve ügyvédi hátteret biztosítunk. Hívjon bizalommal és további tájékoztatást nyújtok!


Elhelyezkedés

Karácsond


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485451


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485451

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó karácsondi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2006. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 282 353 Ft, ami a karácsondi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6485451. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karácsond ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.