star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karád

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 165 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó ház Karád

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 165 m² telek

  • Eladó ház Karád

  • 96m²


Ár:

25 900 000 Ft

Építés éve
1956
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan balatonlellei irodája kínálja eladásra ezt a jó helyen fekvő KARÁDI CSALÁDI HÁZAT, 16 km-re a BALATONTÓL.
Jellemzők:
- 96 m2 alapterület és tégla az épület plusz a szigetelés
- viz villany, csatorna van, gáycsonk a telken.
- 2165 m2 telek
- részben műanyag nyílászárók
- új cserép tető
- központi fűtés
- Elosztás: 3 szoba + nappali, fürdő, Wc + Konyha, étkező + télikert + terasz
- internet optikai kábel beköthető
Karád jó infrastruktúrájú, folyamatosan fejlődő település, családias a környezete, szinte forgalommentes az ingatlan környéke. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető.
Aki egy nyugodt családias településre szeretne költözni annak ez a megfelelő ingatlan. Kiválóan alkalmas pihenésre vagy akár egy nyaraló kialakítására.
67-es út 6 km, autópálya 15 km. Balaton-part autóval, busszal negyed óra.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált KARÁDI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Irodánk teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Karád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6523755


+36 70

Ingatlannet kód: NET6523755

Az általad megtekintett eladó karádi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 165 m². További jellemzői: az építés éve 1956, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 269 792 Ft, ami a karádi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Vígh Mária referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523755. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.