star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Karancsalja

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 593 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó ház Karancsalja

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 593 m² telek

  • Eladó ház Karancsalja

  • 45m²


Ár:

8 500 000 Ft

Építés éve
1935
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Barátságos, 1500 lakosú, a Karancs- Medves hegység lábánál fekvő faluban, Karancsalján, 45 m2-es, felújítandó, komfortos családi ház 593 m2-es telken eladó.

A ház 2 szobából, egy konyhából és egy kamrából áll, melyből fürdőszoba alakítható ki. A kisszobából egy 3 m2-es teraszra léphetünk ki, mellyel tovább bővíthető az ingatlan alapterülete.

Az áram-, víz-, és csatornahálózat be van vezetve a házba. A kábeltévé-, és internethálózat be van kötve, jelenleg nincs használatban.

Tetőszerkezete ép, hagyományos cseréppel fedett, jó állapotban lévő vízelvezető csatorna van a házon. A nyílászárók anyaga pácolt fa, redőnnyel ellátva, ezek nem szorulnak cserére. Külső és belső falazata teljes felújításra szorul, mivel az ingatlan negyedik éve lakatlan.

A környezet parkosított, a kertben füge, alma, szilva és szőlő terem. Az udvarban kis melléképület található, szerszámok és egyéb tárolására. Itt egy száraz pince van, amely gerendái 5 éve lettek teljesen felújítva.

Salgótarján autóval 5 percre, a félóránként közlekedő buszjárattal 7 percnyire érhető el. Közeli nagyvárosok: Hatvan (40 percnyi autóút), Budapest (80 percre).

A faluban, a háztól 15 percnyi sétára van az óvoda és az általános iskola.
Három kisbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, könyvtár és közösségi ház is működik a faluban. A közösség befogadó, sok újonnan beköltöző család él a faluban. A közhangulat nyugodt, problémamentes. A környék gazdag túraútvonalakban, természeti kincsekben, aki szeret túrázni, szereti az erdőt, netán vadászik, annak is ideális ez a hely.

További információkért forduljon hozzám bizalommal! :)
Irodai referenciaszám: Ld 109

– MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
– ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE.
– INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelek és állami támogatások ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal.
– Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk!


Elhelyezkedés

Karancsalja, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484698


+36 70

Ingatlannet kód: NET6484698

Az általad megtekintett eladó karancsaljai (Ady Endre utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 593 m². További jellemzői: az építés éve 1935, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 188 889 Ft. Az ingatlant Vukman-Galló Anita referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484698. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Karancsalja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.