star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

66,9 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 90m²


Ár:

66 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Modern családi ház a Vacsi köz Széna utcában!

Az új 90 nm-es Dream-Home családi otthon letisztult, fiatalos külsővel rendelkezik. Az egyszintes épület modern és vonzó kontrasztot képez az antracit színű tetőnek és a homlokzat fehér vakolatának köszönhetően.

A házat modern terek és praktikus elrendezés jellemzi. A méretes egy légteret alkotó nappali-étkező-konyha lehetővé teszi, hogy a család együtt töltött idejét kényelmessé s egyben kellemessé varázsolja. Jelenleg nappali + 2 háló + 2 gardróbot tartalmaz az alaprajz, azonban akár nappali + 3 háló-ra módosítható az elrendezés!

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, illetve tartalmazza a telek árát is!
Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!

Használja ki Ön is a Babaváró és a CSOK nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért, hogy megtudjuk pontosan, milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre! Ez egy új építésű gondolatébresztő mely Öné lehet 2023-as átadással.

Méret: 90 nm
Szobák száma: Nappali + 2 háló vagy nappali + 3 háló

(KMUG1047)

Lévay Gergely
projekt manager


Elhelyezkedés

Kecskemét, Vacsiköz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5682443


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5682443

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Vacsiköz) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². A családi ház ára 66,9 millió Ft, négyzetméter ára 743 333 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Lévay Gergely referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5682443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.