star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

46,3 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 83m²


Ár:

46 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Átgondolt, gazdaságos, napelemes 83 nm-es ház Felsőszéktóban eladó!



Remek ár – remek otthon! Az egyszerű de nagyszerű Dream-Home “Eco Mini” 83 nm-es, gazdaságos, modern ház 750 nm telken várja első tulajdonosát!

Az átgondolt tervezés gazdaságos fenntarthatóságot és igazi kényelmet biztosít mindenki számára. A ház időtlen formájának köszönhetően bármely térbe remekül illeszkedik. Praktikus elrendezésű tér biztosítja a hálószobák intimitását, s a 20 nm-es vörösfenyő terasz igazi kikapcsolódást nyújt a természet kedvelőinek. Tökéletes választás mindenki számára, akik egyszerűségre, funkcionalitásra s ízlésességre vágynak.



A nappali + 2 hálós otthonhoz egy a 2022-es energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában! A lakók kényelmét szolgálja egy nagyobb méretű gardrób is, mely igény esetén szobává alakítható!



A házat Kecskemét egyik legújabb, igen kedvelt lakóövezetébe, a Felsőszéktóba álmodtuk meg. A projekt keretében 6 újépítésú családi ház kerül átadásra 2022 év végén.

A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-3 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak!



Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!



KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!



Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2022-es energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!

Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!



Használja ki Ön is a Babaváró és a CSOK nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!



Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!



Ház mérete:bruttó 96 nm

+ 20 nm fedetlen vörösfenyő terasz

Szobák száma: Nappali + 2 háló

Telek: 750 nm

(Irodai azonosító: KMUG1098)


Elhelyezkedés

Kecskemét, Felsőszéktó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6361084


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6361084

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Felsőszéktó) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 46,3 millió Ft, négyzetméter ára 557 831 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévay Gergely referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6361084. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.