star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerekegyháza

  • 91 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 860 m²

    telek

Vételár:

51,99 millió Ft

Eladó ház Kerekegyháza

  • 91 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 860 m² telek

  • Eladó ház Kerekegyháza

  • 91m²


Ár:

51 990 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kerekegyházán új építésű ház eladó! 54.9 M helyett Február 10-ig 51.990 Ft

Kecskeméttől 15 kilométerre, a város kiemelten jól megközelíthető helyén kínálok eladásra egy prémium minőségi tartalommal megépített, 91 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkező négyszobás családi házat. Buszmegálló a telek előtt, a központ, iskola, boltok sétálva megközelítve maximum 10 percet vesz igénybe.

A 860 négyzetméteres telken kiváló lehetőség adódik a kerti szabadidős tevékenységekhez is.

A ház fekvése benapozottság szempontjából tökéletes, a lenyugvó nap a tágas (35 négyzetméteres) nappali-konyha-étkezőt világítja meg, a hajnali napsugarak a hálóban keltik a lakókat.

A ház kialakításakor különös figyelemmel voltunk arra, hogy akár a háromgyermekes CSOK-ra is alkalmas legyen. 3 gyerekszoba + szülői háló, és a világos, tágas nappali az egész család számára biztosítja az Otthon fogalmát úgy, hogy mindenkinek meglegyen igény szerint a saját privát szférája.

A hirdetés gondolatébresztő, kulcsátadás 2023. augusztus.

A fenti ár tartalmazza az adott négyzetméterben a kivitelezési költséget, az összközművesített telek árát (háromfázisú villanyt, csatornát, a 100 m mélyre fúrott kútat, a gáz lekötést , és természetesen a csatornázást).

Akár a hirdetésben szereplő alaprajzzal, de természetesen az Ön által megálmodott, szabadon tervezett kialakítással is megépíthető a technológiánkkal egy kiváló energetikával és minimális rezsiköltséggel rendelkező Otthon – a Családja részére.

További információkért kérem hívjon egy személyes prezentációért.

Irodánkban hitelügyintézéssel várjuk, az Ön számára legkedvezőbb, személyreszabott ajánlattal – 30 bank ajánlátából választjuk ki a legmegfelelőbbet. CSOK, Babaváró ügyintézés.

Lévay Márton
+36703190804

KMUM1156


Elhelyezkedés

Kerekegyháza, Kerekegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465684


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6465684

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kerekegházi (Kerekegyháza) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 860 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 51,99 millió Ft, négyzetméter ára 571 319 Ft, ami a kerekegházi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Lévay Márton referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465684. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerekegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.