star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerékteleki

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 234 m²

    telek

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó ház Kerékteleki

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 234 m² telek

  • Eladó ház Kerékteleki

  • 95m²


Ár:

26 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Családi ház reális áron
!CSAK NÁLUNK ELÉRHETŐ !

Győrtől csupán 30 km-re megvételre kínálok egy tégla építésű 95 m2 nagyságú, kitűnő szerkezeti állapotú családi házat.

Amit az ingatlanról tudni kell:
- 2 szoba (plusz szobák kialakíthatók),
- fürdőszoba (egyszerűen bővíthető),
- nagy előszoba, nappali, közlekedő és konyha helyiségekből áll. A kamra külön bejárattal rendelkezik.A nyílászárók egy része műanyagra lett cserélve, valamennyi ablak redőnnyel ellátott. Tetőszerkezete jó állapotban, palafedéssel. Az ingatlanban jelenleg egyedi fűtési mód áll rendelkezésre, így az új tulajdonos építheti ki a számára legmegfelelőbb fűtési rendszert.

A telek: a 2234 m2 nagyságú telek gyönyörű szép, gondozott. Található rajta bő vízű ásott kút, állattartásra alkalmas épületek, valamint egy hatalmas, nagyon jó állapotú pince is. A telek első kisebb része füvesített, virágokkal teli. A nagyobb része alkalmas állattartásra, önellátó gazdálkodásra.

Az ingatlan jelen állapotában egy festés után azonnal költözhető, de igény szerint felújítandó.
Kerékteleki CSOK-ban érintett település !

Kerékteleki egy dinamikusan fejlődő település, egy befogadó, összetartó lakóközösséggel. Több munkásjárat is közlekedik a településen át, a kisebb- nagyobb városok is elérhető távolságban vannak, mint pl Kisbér 10, Tatabánya 48, Komárom 39 km-re található.

Várom hívását, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető !

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége?Credipass hitelcentrumunk teljes körű díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel segíti ügyfeleinket aláírástól, kiutalásig !

Birtokbaadásig jelen vagyunk !

Referencia szám: HZ044773-IN


Elhelyezkedés

Kerékteleki


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495285


+36 70

Ingatlannet kód: NET6495285

Az általad megtekintett eladó kerékteleki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 234 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 278 947 Ft, ami a kerékteleki átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerékteleki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.