star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerepes

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 756 m²

    telek

Vételár:

73 millió Ft

Eladó ház Kerepes

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 756 m² telek

  • Eladó ház Kerepes

  • 100m²


Ár:

73 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

KEREPESEN, LÁTÓ-HEGY TETEJÉN JÓ ÁLLAPOTÚ HÁZ, NAGY KERTTEL ELADÓ!

Szilasliget és Kerepes határán, a Látó-hegyen, kimondottan csendes utcában, dombtetőn fekvő, sík, 756 nm-es saroktelken áll ez az a két szinten 100 nm-es, nappali + 2 hálós, teljesen alápincézett ház.
A pincében szerelőaknás garázs, műhely, tároló, kazánház kapott helyet. Az első lakószinten tágas nappali, kijárattal a teraszra, étkező, konyha, kádas fürdő, külön wc és előszoba foglal helyet, míg a beépített tetőtérben 2 nagy háló és egy zuhanyzós fürdő található.
A falakon dryvit szigetelés van, az ablakok jó állapotú fatokos nyílászárók, a fűtési rendszer gázkazánról és vegyestüzelésű kazánról is üzemeltethető. A melegvizet villanybojler biztosítja.
Néhány szó a környékről:
A méltán népszerű Szilasliget határán, a Látó-hegy tetején áll a ház, így a szilasligeti HÉV megálló is mindössze csak 5 perc sétára van, mely HÉV-vel 26 perc alatt az Örs Vezér terén van.
Az M0-ás autópálya 7-8 percnyire van, ezzel gyakorlatilag el is érve a 16. kerület határát. Így ha a fővároshoz egészen közel, de mégis annál olcsóbban szeretne békés környezetben házat vásárolni, akkor most itt van rá a lehetőség!
A közvetlen közelben könnyen elérhető az üzletek, áruházak sokasága: Aldi, Lidl, Penny, Coop, Auchan. Gyalogosan 3 percnyire van a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő, valamint mellettük a gyógyszertár.

Biztosan látja, hogy mennyi előnyt és lehetőséget rejt a környék. Az épületen pedig bármikor tud csinosítani, bővíteni, ha szükségét látja!
Ha kérdése van, felkeltettem az érdeklődését, szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem jelezze!
Várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Kerepes, Nyárfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637636


Az általad megtekintett eladó kerepesi (Nyárfa utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 756 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 73 millió Ft, négyzetméter ára 730 000 Ft, ami a kerepesi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637636. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerepes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.