star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely, Zámor

  • 250 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 434 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Keszthely, Zámor

  • 250 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 434 m² telek

  • Eladó ház Keszthely, Zámor

  • 250m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Keszthely belvárosának déli részén kínálunk eladásra egy három szintes családi házat. A ház 1991-ben épült az akkori kornak megfelelően a legjobb és legminőségibb anyagokból! A ház és a környezete igényesen rendezett és állandóan karbantartott! Az alsó szinten található egy garázs és műhely ipari árammal, kazánház gáz és vegyes tüzelésű kazánnal, egy fürdőszoba, egyéb tároló helyiségek és egy konyha. A földszinten a bejáraton keresztül egy közlekedőn át egy tágas nappali, egy konyha és étkező, egy fürdő és külön WC valamint két szoba elérhető. A felső szinten egy apartman saját fürdőszobával és WC-vel, három szoba, egy fürdőszoba és egy teakonyha lett kialakítva. A téglaépítésű ház palatetővel fedett az udvar és a kocsibejáró térkővel ellátott. Az épületben 2022-ben 3 kamrás szigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve melyek szúnyoghálóval és redőnnyel rendelkeznek. A szobák az alsó szinten parkettával a felső szinten laminált padlóval burkoltak és a többi helyiség igényes járólapokkal fedettek. Az eladási árban a 90%-os bútorozottság is benne foglaltatik. A háznak igazán kiváló adottsága az elhelyezkedése : öt perc séta a Balatonpart, a közelben éttermek, kávézók, kórház, gyógyszertár és bevásárló üzletek találhatóak. Hévíz csak öt kilométerre, a FlyBalaton /Sármellék/ csak tíz kilométerre, a Bécsi és Budapesti reptér egyaránt kétszáz kilométerre megközelíthető! Kiváló lehetőség akár befektetésnek / szobakiadás, nyaraltatás/, akár több nemzedék együtt élésére /a két lakószint könnyen külön bejáratúvá alakítható /!
További lakó- és kereskedelmi ingatlanokért tekintse meg weboldalunkat!
MEGBIZHATÓ INGATLAN - INGATLAN AZ ÉLET ÉS A MUNKA ÉRDEKÉBEN! MB22-56


Elhelyezkedés

Keszthely, Zámor, Erkel Ferenc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609554


Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609554

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Keszthely, zámori (Erkel Ferenc) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 434 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 520 000 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Megbizható Ingatlan Csombordi Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609554. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Zámor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.