star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 843 m²

    telek

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 843 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 110m²


Ár:

39 500 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Városközpont 10, vasútállomás 5 perc sétával elérhető !
Kisbér, Kincsem utca !

Kisbér egyik kedvelt utcájában, megvételre kínálok egy tégla építésű ikerház egyik felét, amely mindösszesen 110 m2. Az ingatlan két szintes, alatta pincével -ahol a kazán is található-, valamint garázzsal, nagyon sok rakodóhellyel.

Az alsó szint 65 m2, itt található egy tágas, világos nappali, konyha, étkező, egy szoba, tágas fürdőszoba káddal, különálló wc és egy közlekedő helyiség. Az emeletre és a pincéhez vezető lépcső is itt helyezkedik el. A helyiségek elhelyezkedése praktikus, kényelmes. A nappaliból közvetlenül az udvarra is kijutunk, ahol egy nagy terasz építésére van lehetőség, amely a reggeli kávéhoz, bográcsozáshoz kitűnő helyszín.

A felső szint 45 m2, itt található 3 szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, külön wc, közlekedő helyiség.Amit még fontos tudni!Nyílászárókat tekintve alsó szinten -1 ajtó és 1 ablak kivételével- műanyag, felső szinten régi, cserére szoruló faablakok vannak. Tetőszerkezete jó állapotú, palafedéssel. Villanyvezeték rendben van. Az otthon melegéről jelenleg vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a gáz bent van az ingatlanban, tehát gázkazán beköthető.Burkolatokat tekintve az alsó szinten a szoba laminált padlóval, a nappali vízálló műpadlóval ellátott, a többi helyiség járólappal ellátott. A felső szinten szobákban hajópadló, többi helyiségben járólap.

A telek: 422 m2, bekerített, inkább keskeny, hosszú. A telek végében áll még egy másik garázs is , amely közel 20 m2-es. Viszont bőven akad hely még itt mindennek, amire a gyerekeknek szükségük van, medence, hinta, trambulin.

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel segíti ügyfeleinket a szerződés aláírásától, kiutalásig !

Kisbér egy dinamikusan fejlődő város, ahonnan több nagyobb város könnyen elérhető . Győr, Komárom, Tatabánya, Székesfehérvár 35 perc, Budapest 1 óra alatt elérhető autóval. Buszközlekedése is nagy jó.

Kisbéren iskola, óvoda, bölcsőde található, továbbá boltok (Penny, Spar, Príma), kórház, valamint szakrendelők is.

Referencia szám: HZ046897-IN


Elhelyezkedés

Kisbér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495359


HASONLÓ INGATLANOK


39 500 000 Ft

Kisbér, Kincsem utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 110m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6495359

Az általad megtekintett eladó kisbéri ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 843 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Az ikerház ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 359 091 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495359. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.