star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 181 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 223 m²

    telek

Vételár:

81,5 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 181 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 223 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 181m²


Ár:

81 500 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó társasház jellegű családi ház Kisbéren!A ház Kisbér központi részén helyezkedik el, a közelben minden megtalálható.A telek 1223 m2, ami rendezett és tiszta udvarú.Az épület 1972-ben épült de részben, teljesen felújított. Falazata tégla, ablakai műanyag szigetelt nyílászárók, a ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik. A házba három külön bejáratú lakás található. Kiválóan alkalmas generációk összeköltözésére, vagy befektetés céljából.A magasföldszint két különálló részre van osztva. A nagy házba érve tágas társalgó fogad minket, félig elválasztva a konyha és az étkezőtől, ahol helyet kapott még a kamra és fürdő/wc. A lépcsőtérből érjük el a hatalmas nappalit, majd a tetőtérbe található két szobát.A másik különálló lakásba érve, konyha, közlekedő, szoba, fürdő és különálló wc lett kialakítva.A földszinten található a harmadik lakó rész ami szintén külön bejáratú egy szoba konyha, modern fürdőszoba és különálló wc kapott helyet. A Pince 110 m2, három helyiségből áll. Kialakítva lett itt egy tágas konyha étkezővel, mosókonyha és háztartási helyiség. Az udvaron van egy tároló és két külön álló udvari beálló, ami több gépkocsi parkolására alkalmas.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen elérhetőségem valamelyikén!

Referencia szám: HZ018700


Elhelyezkedés

Kisbér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6498683


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6498683

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kisbéri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 181 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 223 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 81,5 millió Ft, négyzetméter ára 450 276 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Barkó Zsolt referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6498683. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.