star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisbér

  • 177 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 543 m²

    telek

Vételár:

52,3 millió Ft

Eladó ház Kisbér

  • 177 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 543 m² telek

  • Eladó ház Kisbér

  • 177m²


Ár:

52 300 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Tágas, világos családi házat keres?
Üzletnyitáson gondolkodik ?
Akkor ez az ingatlan megfelelő lesz !

Kisbéren megvételre kínálok egy mindösszesen 177 m2 nagyságú, kitűnő szerkezeti állapotban levő kétszintes családi házat. Amit a házról tudni kell:Minden helyiség tágas világos ! Az alsó szinten található egy nappali, konyha, spájz, kettő szoba, fürdőszoba, wc-vel. A nappaliból közvetlenül a kazánházba is van kijárat, onnan nyílik egy tágas tároló is. A felső szinten található úgyszintén egy nagy nappali, egy szoba, egy tágas fürdőszoba, külön wc, egy tároló is. Amennyiben a felső szinten szükség van még egy szobára, az egyszerűen, bontás nélkül kialakítható egy fal építésével, így is marad egy nagyon tágas nappali. A felső szinten sok ablak van, ezért tényleg nagyon világos, a nappaliból két kijárat is van az erkélyre. Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott, az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán és gázkazán gondoskodik, valamint a felső szinten egy hűtő-fűtő klíma is található. Nyílászárói fa és műanyag. Az alsó szinten az egyik utcára néző szoba külön bejárattal is rendelkezik, így akár egy üzlet is kialakítható belőle. Az ingatlan ebből a szempontból is nagyon jó helyen található.A telek mérete 543 m2, ahol áll egy kb 70 m2 műhely, amely korábban asztalos műhelyként működött. A műhelyben villany, fűtés van. A telek többi része szép gondozott, zöld, virágos. Jó szívvel ajánlom ezt az ingatlant nagycsaládosoknak, összeköltözőknek. Az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető és rövid időn belül birtokba vehető, állapotát tekintve azonnal költözhető!
Hívjon!

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Nem könnyű eligazodni a bankok kínálata között.

Credipass hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes szolgáltatásával megtalálja az Önnek legjobb megoldást !

Referencia szám: HZ066055-IN


Elhelyezkedés

Kisbér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6531671


+36 70

Ingatlannet kód: NET6531671

Az általad megtekintett eladó kisbéri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 177 m², míg a hozzá tartozó teleké 543 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 52,3 millió Ft, négyzetméter ára 295 480 Ft, ami a kisbéri átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisbér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.