star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskőrös

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 458 m²

    telek

Vételár:

52,5 millió Ft

Eladó ház Kiskőrös 1. kép

Eladó ház Kiskőrös

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 458 m² telek

  • Eladó ház Kiskőrös

  • 72m²


Ár:

52 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kiskőrös központjában, 72 m2-es, 2 szoba+nappalis, új építésű családi ház ELADÓ! Az energetikailag költséghatékony, szigetelt, gáz (cirkó) fűtéses ingatlan része egy terasz, valamint egy elektromos kapuval ellátott, zárt udvari beálló is. A birtokba adás várhatóan 2024. év márciusáig megtörténik. Az építkezés befejező szakaszban van, csak a közmű szolgáltatók rácsatlakozására kell várni.
GYORSAN KIADHATÓ, BEFEKTETÉSRE IS ALKALMAS INGATLAN, BÁRKINEK JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM!

Főbb jellemzők:
- Új építésű, tégla falazatú, szigetelt 2 szoba+nappalis családi ház.
- Energia hatékony, gáz (cirkó) fűtéses.
- Az építés befejező stádiumban van.
- Birtokbavétel várhatóan 2024. év márciusáig.
- Terasz, elektromos kapu, zárt udvari kocsibeálló.

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585594


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


52 500 000 Ft

Kiskőrös

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 72m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6585594

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskőrösi sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 458 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 52,5 millió Ft, négyzetméter ára 729 167 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas László referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6585594. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.