star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskőrös

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 759 m²

    telek

Vételár:

79,95 millió Ft

Eladó ház Kiskőrös

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 759 m² telek

  • Eladó ház Kiskőrös

  • 160m²


Ár:

79 950 000 Ft

Építés éve
2014
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kiskőrös központi részén, 759 m2-es, megosztásos telken, 2014-ben épült, szigetelt, 160 m2-es, 5 szobás, 2 fürdőszobás, padlófűtéses családi ház ELADÓ! Többféle fűtési lehetőség, 3 rétegű üvegezés, puffer tartály, klímaberendezések, elektromos kapu stb. A modern térkő burkolatú udvaron egy 40 m2-es, elektromos ajtóval ellátott dupla garázs is található. Az ingatlan két külön bejáratú, összkomfortos lakóegységgel rendelkezik. BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS! (A kamattámogatott CSOK+ hitellehetőség is adott!) Csak a House36 kínálatában keresse!

Főbb jellemzők:
- 2014-ben épült, 2 szintes, jó állapotú családi ház.
- 3 szoba+2 nappali+ 2 fürdőszoba. (Két külön bejáratú, összkomfortos lakóegység.)
- Beépített konyha, teljes gépészettel, több beépített gardrób szekrény.
- Padlófűtés (gáz-cirkó) rendszer, vegyes tüzelésű kazán (puffer tartály).
- Az egész épület klimatizált (4 db klímaberendezés).
- Műanyag nyílászárók: hő és hangszigetelő üvegezéssel.
- Elektromos redőnyrendszer, szúnyoghálóval,. Kamerarendszer, riasztórendszer kiépítve.
- Elektromos kapu, elektromos garázskapu, térkövezett udvar.
- 40 m2-es dupla garázs.

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621187


+36 30

Ingatlannet kód: NET6621187


Az általad megtekintett eladó kiskőrösi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 759 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 79,95 millió Ft, négyzetméter ára 499 688 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Ács Magdolna referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.