star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 610 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 610 m² telek

  • Eladó ház Kiskunhalas, Alsóváros

  • 180m²


Ár:

57 000 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye Kiskunhalas Alsóvárosban, felújított, 250 nm-es családi ház 610 nm-es telken eladó. A tégla szerkezetű ingatlan 1996-ban épült. A földszinti részen található egy tágas és világos nappali étkező egy légtérben, konyha, két hálószoba, közlekedő, fürdőszoba tusolóval-WC-vel, előtér, fedett terasz. A beépített tetőtérben található három hálószoba, kádas fürdőszoba, külön WC, társalgó és egy kovácsoltvas korláttal rendelkező erkély. A szigetelt ház fűtését gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. Az ingatlanban a víz- és villanyhálózat teljes korszerűsítése megtörtént. A családi házba hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnyösek. A világos, jó elosztású ház járólapos és laminált burkolattal van ellátva. Az ingatlan egy 610 nm-es parkosított és fúrt kúttal ellátott saroktelken található. Tartozik hozzá egy garázs és egy tároló-nyári konyha helyiség, mely alatt pince van kialakítva. Az ingatlanban lévő bútorok megegyezés tárgyát képezik. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással, biztosítással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában. Bővebb információért keressen bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Nappali
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Alsóváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639491


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639491


Az általad megtekintett eladó Kiskunhalas, alsóvárosi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 610 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 316 667 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szalai Adrienne referens a Bázis IngatlanCentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.