star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisnána

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 310 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Kisnána

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 310 m² telek

  • Eladó ház Kisnána

  • 200m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/95805
Kisnána központhoz közeli, mégis csendes részén öt szobás, jó állapotú családi ház eladó. Az ingatlan 1997-ben épült, az alsó szint kazincbarcikai szilikát, a felső, tetőtér pedig ytongból, békéscsabai cseréppel fedett, betongerendás. Az ingatlan akár két generáció együttélésére is, vagy vállalkozás céljára is alkalmas, mivel sok melléképülete van, valamint az udvaron található egy szoba-konyhás kis épület is, amely fűthető és víz is van benne.
A földszinten található egy tágas amerikai konyhás nappali étkezővel, egy hálószoba, egy zuhanyzós-kádas fürdőszoba WC-vel, illetve közvetlen átjárás van az épület mögött található, nyári konyhaként használt kazánházba. A kazánházból nyílik egy kamra, illetve egy tároló helyiség, valamint a ház mögötti fedett teraszra is innen lehet kijutni. Az emeleten van egy erkélyes, tágas nappali-társalgó, két db erkélyes hálószoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba-WC.
A beépített konyhabútor az ingatlan szerves része, benne van a vételárban.
Autó beállására van egy zárt garázs, illetve egy hatalmas, négy beállásos, fedett beálló, ahová nagyobb gépekkel is be lehet állni.
Az ingatlan fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és turbó gázkazánnal is működő radiátoros központi fűtés, a nappaliban épített kandallóval és hűtő-fűtő klímával is lehet fűteni. A villanyvezetékek rézből készültek. Minden helyiség padlólapos, a hálószobák laminált lappal burkoltak.
Az épület földszintjén hőszigetelt, redőnyözött, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az emeleten még nem cserélték ki a fa nyílászárókat.
A telek hátsó részén állattartásra alkalmas ólak, műhely, szerelőakna, fatárolásra alkalmas fedett tároló, díszfák és egy dióra található.
A ház kamerarendszerrel és kerticsapokkal is felszerelt, az udvar térkövezett, a szomszédság csendes, jó.
Az ingatlan tehermentes, egy egészségügyi festést követően beköltözhető.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!


Elhelyezkedés

Kisnána


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6368863


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6368863

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kisnánai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 310 m². További jellemzői: az építés éve 1997. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 175 000 Ft. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6368863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisnána ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.