star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kisvárda

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 997 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Kisvárda

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 997 m² telek

  • Eladó ház Kisvárda

  • 80m²


Ár:

18 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1984
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Kisvárdán, csendes környéken egy 1984 -ben szilikátból épült, átlagos állapotú palával fedett családi házat 997 nm-es, 19x53 méteres utcafronttal rendelkező saroktelken.
A részben alápincézett ingatlan (a konyha alatt) szobáit keményfa parkettával, a többi helyiséget (az előszobát, a konyhát, a közlekedőt, a wc-fürdőszobát, a félszobát, és az előteret) járólappal burkolták. A nyílászárók még az eredetiek fából készültek, az ablakokat redőnnyel látták el. A melegről központi fűtés gondoskodik, ami vegyes, illetve gáz kazánnal is működik.
Az udvaron hullám alumíniumból készült tároló, műhely, egy szerelőaknás garázs, továbbá baromfi ól található.

Kisvárda eladó családi ház

Az ingatlanról készült videó megtekinthető: https://youtu.be/uu-CNNeGUoA
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
9.3m²
Szoba
19.8m²
Szoba
15m²
Konyha
8.8m²
Előszoba
17.5m²
Fürdőszoba
4.6m²
Szoba
10.5m²

Elhelyezkedés

Kisvárda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654953


Az általad megtekintett eladó kisvárdai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 997 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 236 250 Ft, ami a kisvárdai átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czeglédi Csaba referens az OC Kisvárda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisvárda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.