star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiszsidány

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 676 m²

    telek

Vételár:

46 millió Ft

Eladó ház Kiszsidány

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 676 m² telek

  • Eladó ház Kiszsidány

  • 97m²


Ár:

46 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vidéki környezetre vágyóknak, hobbilovasoknak ajánlom. Kiszsidányban, a forrás közelében, eladóvá vált egy 2676 m2 alapterületű telekre, téglából épített, két szoba nappalis, 94 m2-es családi ház. A tulajdonos az 1940-es években készült házat elkezdte igényesen felújítani. A falakat újra vakolta, a hő és víz szigetelés is megtörtént. Új hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. A tető szerkezetét, felújította, amire új cserépborítás került. Megújult a víz, a csatorna, és a három fázisú elektromos hálózat is. Nagy méretű zárt terasz biztosít helyet a családi összejöveteleknek, vendégek fogadásának. Itt kapott helyet a csodálatosan megépített kemence is. Az udvaron lévő karámban a tulajdonos két lova számára fedett lóbeállót, szénatárolót épített. Az udvar végében lovaspálya került kialakításra. A települést körül ölelő csodálatos erdős terület a tereplovaglás szerelmeseinek biztosít helyet az önfeledt lovaglásra. Vállalkozáshoz is jó lehet. Aki a falusi turizmusban vagy vendéglátásban gondolkodik, itt bátran megvalósíthatja álmait. Nagy családosok számára is kiváló lehetőség, hisz a nagy méretű terasz beépítésével akár még két szoba kialakítható!


Elhelyezkedés

Kiszsidány, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6364081


+36 30

Ingatlannet kód: NET6364081

Az általad megtekintett eladó kiszsidányi (Fő utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 676 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 474 227 Ft, ami a kiszsidányi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Miklós referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6364081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiszsidány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.