star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom

  • 165 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 429 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Komárom

  • 165 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 429 m² telek

  • Eladó ház Komárom

  • 165m²


Ár:

69 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Komárom monostori városrészen eladó egy akár többgenerációsra kialakítható családi ház!

Az eladó többfunkciós ingatlan főbb jellemzői:

- építési éve: 2006-tól 2007-ig épült
- szerkezete: tégla
- fűtése: gázkazán radiátoros szerelvényekkel valamint 3 db cserépkályha áll a rendelkezésünkre továbbá hűtő-fűtő klímák illetve alternatív fűtési megoldásként elektromos panellel lehet kiegészíteni ha valaki azt szeretné előtérbe helyezni.
- jelenlegi helyiségek: szép nagy terasz, közlekedő folyosó, 6 különálló szoba + 1 nappali, konyha/étkező, szociális létesítmények, zuhanyzó, mosó és háztartási helyiség valamint a tetőtér is be van építve.
- külsőleg 5 cm-es hőszigeteléssel ellátott
- műszakilag szintén a 2006-os év állapotát tükrözi, tehát nincs teendő a korszerűsítésével.
- nyílászárói: fa thermo üvegablakok

Az udvarban egy nyárikonyha, külön angol wc, pince és nagyrészt térkővel fedett udvar található. Örökzöldek és egyéb növényekkel ültetett az udvara, amely rendezett gondosan ápolt karbantartott az ingatlan is!

Ajánlom ezt az ingatlant azok számára, akik nem szeretnének a hosszú és igen költséges felújítással bajlódni, és összeköltözésben gondolkodnak! Továbbá egy nagyobb létszámú család számára is megfelelő az ingatlan!
Ugyanakkor akik gondolkodnak egy kertvárosias hangulatú étterem nyitásában, ahol a fiatalok szórakozni is tudnak (nyilván kulturáltan), vagy egy cég számára is megoldást tud jelenteni akár az egész működését egy telephelyről tudná koordinálni/vezetni!

Az ingatlan megtekinthető egyeztetett időpont szerint!
Tekintse meg velem és tegyen vételi ajánlatot! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359427


Elhelyezkedés

Komárom, Koppánymonostor Ipari park 5 percre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581591


+36 70

Ingatlannet kód: NET6581591


Az általad megtekintett eladó komáromi (Koppánymonostor Ipari park 5 percre) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 429 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 418 182 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kissné Szilvia referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581591. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.