star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Korlát

  • 93 m²

    alapterület

Vételár:

19,49 millió Ft

Eladó ház Korlát

  • 93 m² alapterület

  • Eladó ház Korlát

  • 93m²


Ár:

19 490 000 Ft

Szintek
1
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

ELADÓVÁ VÁLT
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Korlát település központi helyén egy felújított 93,4 m2 hasznos alapterületű CSOK-ra kiválóan alkalmas, szilikátból épült, cseréppel fedett ingatlan, amelyben akár tetőtér beépítésével még több lakótér nyerhető.
Az ingatlan felújítása óta lakva nem volt.
Teljes víz és villanyhálózat felújításon esett át. Új, szigetelt, fa nyílászárókkal szerelt.
A burkolat a szobákban beton, aljzatbeton kész, azonban a ház többi részén járólappal burkolt.
Hatalmas nappalijában egy vízteres kandalló van elhelyezve, ez biztosítja a teljes házban a fűtést. Az amerikai típusú konyha kialakítása még nem történt meg, ez az új tulajdonos feladata.
Az ingatlan két bejárattal rendelkezik. A főbejáraton keresztül egy folyosóra érkezünk, ahonnan utcafront felé két szoba nyílik, illetve a folyosó végéről juthatunk a wc-be és a fürdőszobába. A két helyiség külön lett megépítve. Az ingatlanban tovább haladva a hatalmas nappali-konyhában találjuk magunkat. Tágas, fényes, kényelmes megoldás. Másik bejárata az ingatlan háta mögött lévő, befejezetlen teraszra nyílik.
A Fürdőszoba pult betonból lett kialakítva, helyet biztosítva a mosógépnek, illetve szárítógépnek. Zuhanykabin került kialakításra. A bojler használatban még nem volt. A teljes fürdőszoba mozaikcsempével burkolt.
AJÁNLOM NAGYCSALÁDOSOKNAK CSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE ALKALMAS
Ha felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Hitel-, illetve CSOK ügyintézésben is állunk rendelkezésükre!
+36709431018
Helyiséglista:
Szoba 1: 16,25 m2
Szoba 2: 10,99 m2
Folyosó: 9,29 m2
Wc: 1,86 m2
Fürdőszoba: 8,42 m2
Konyha: 9,58 m2
Nappali: 37,01 m2
Összesen: 93,4 m2


Elhelyezkedés

Korlát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624881


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624881

A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,49 millió Ft, négyzetméter ára 209 570 Ft. Az ingatlant Kovács Julianna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624881. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Korlát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.